EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, kto

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, kto

Odoslaťod admin 26 Feb 2012 16:42

Diskusia k článku: EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, ktorý ovládol Mickey Petersen

V Kodani sa zišlo na tohtoročnom podniku European Poker Tour celkovo 299 hráčov a po šiestich dňoch hry sa do finálového heads-up súboja o titul prebojovali Mickey Petersen, ktorý bol jedným z najmladších hráčov a Pierre Neuville, ktorý bol možno najstarším v hráčskom poli. Mladá krv si po dlhých hodinách doslova vydrela víťazstvo a €338,133 odmenu. Team P****Stars Pro Martin Staszko mal skvele rozbehnutý event, keď do Day 4 nastupoval na 9. mieste na chipoch. Na ceste za finálovým stolom a ďalším veľkým úspechom v jeho pokrovej kariére však prišla prekážka, ktorú nedokázal prekonať. V rozhodujúce ruke sa dostal do all-inu preflop s %Ah%-%Ks% proti %Qd%-%Qh%, ktoré držal Lauri Varonen. All-in konfrontácia nastala po Staszkovom raise na 22,000, Varonen 3-betol z blindu na 61,000 a Martin poslal celý svoj stack do stredu stola. Na flope nebola núdza o napätie, keď prišlo %Qs%-%Js%-%8s%. Na turne neprišlo Staszkove vykúpenie, keď sa dostavila %4d% a river %Jc% ukončil nádeje pokrového profesionála z Třinca, ktorý sa rozlúčil s turnajom na 16. mieste a finančnou odmenou približne €10,000. Po siedmich hodinách hry v Day 4 sa vykryštalizoval finálový stôl, ktorý pozostával z ôsmich hráčov. Chipleaderom bol Aage Ravn, ktorý nahromadil 2,450,000 chipov a mal bezmála miliónový náskok pred druhým Bjarke Hansenom. O dobrú akciu na final table nebola núdza a ako prvý sa...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, kto

Odoslaťod DevilMayCry 26 Feb 2012 17:02

zase poslabsi report. Najprv sa spomina Ravn ako chipleader s naskokom takmer 1 mega + to ako vyradil supera by sa zdalo ze svoj stack navysil. Potom sa spomina nejaky chalanisko co mu chodili esa, kone a nakoniec konci na siestom mieste. Nasleduje oznam o finalovej trojke kde nie je Ravn a o tom co sa stalo si musim kliknut na nejaky iny web :crazy:
Nabuduce radsej hodte len vysledky do kratkych sprav pretoze takyto report je o nicom.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod 3flash3 26 Feb 2012 18:03

DevilMayCry napísal:zase poslabsi report. Najprv sa spomina Ravn ako chipleader s naskokom takmer 1 mega + to ako vyradil supera by sa zdalo ze svoj stack navysil. Potom sa spomina nejaky chalanisko co mu chodili esa, kone a nakoniec konci na siestom mieste. Nasleduje oznam o finalovej trojke kde nie je Ravn a o tom co sa stalo si musim kliknut na nejaky iny web :crazy:
Nabuduce radsej hodte len vysledky do kratkych sprav pretoze takyto report je o nicom.

Na začiatok, ospravedlňujem sa za zlý report. Ja som toto EPT nesledoval, reporty z minulých dní písal niekto iný, ja som iba zaskočil, pretože je momentálne unavaliable. Snažil som sa do toho napchať čo najviac info z toho čo som sa dočítal a aby to nebolo na milión strán, ale nedá sa opísať každá ruka na final table, ako každý vypadol, lebo by to bolo 3x také dlhé a neviem koho baví čítať ako skončilo 10 flipov za sebou alebo ako sa stretlo AA vs. KK. Toto nie je live report.

Ja nezvyknem písať reporty z EPT, WPT, takže stačí povedať, keď to robím zle. Ja sa rád prispôsobím, nech sú všetci spokojní. Koniec koncov, nepíšem to kvôli sebe. Kľudne spravím report na 6 strán, kde sa bude písať o 20tich rukách, keď to niekoho baví čítať, mne to problém nerobí. Ale keď chceš podrobný report, tak vieš na ktorú stránku máš kliknúť, kde robia live report a môžeš to čítať a sledovať celý deň. A keď sa ti to stále nepáči, tak si choď vždy rovno prečítať info na inú stránku a nemusíš strácať čas s klikaním na článok tu. Nikto ťa nenúti, aby si čítal info u nás, je to každého osobná vec.
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod janobendik 26 Feb 2012 20:07

k 3flash3
WAW, WAW vysokoprofesionalna odpoved!! WAW hlavne v tom bode "chod hladat info na ine stranky"..... ja som to tvrdil uz davno, :o
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod DevilMayCry 26 Feb 2012 20:14

3flash3 napísal:
Na začiatok, ospravedlňujem sa za zlý report.

ospravedlnovat sa nemusis, staci ak to nabuduce bude lepsie :D

3flash3 napísal:A keď sa ti to stále nepáči, tak si choď vždy rovno prečítať info na inú stránku a nemusíš strácať čas s klikaním na článok tu. Nikto ťa nenúti, aby si čítal info u nás, je to každého osobná vec.

Tomuto hovorim "spravny" pristup k pravidelnemu citatelovi pokerportalu :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod 3flash3 26 Feb 2012 20:36

DevilMayCry napísal:
3flash3 napísal:
Na začiatok, ospravedlňujem sa za zlý report.

ospravedlnovat sa nemusis, staci ak to nabuduce bude lepsie :D

3flash3 napísal:A keď sa ti to stále nepáči, tak si choď vždy rovno prečítať info na inú stránku a nemusíš strácať čas s klikaním na článok tu. Nikto ťa nenúti, aby si čítal info u nás, je to každého osobná vec.

Tomuto hovorim "spravny" pristup k pravidelnemu citatelovi pokerportalu :crazy:

Však som ti predsa poskytol iba inú alternatívu, keď chceš vidieť viac hand a ich presný sled, tak treba ísť hľadať na inú stránku, napr. pokernews, kde máš live report. Momentálne sa tu robia reporty takýmto spôsobom a kým mi nepovie Roy, že to mám spraviť inak, tak to neurobím. Ja tu nikoho nebudem nútiť, aby čítal niečo, čo ho nebaví alebo sa mu nepáči spracovanie, však si svojprávny, nie? Máš na výber veľa produktov, tak ostaň pri tom, ktorý sa ti zdá najlepší.

Ja sa správam ku ľudom tak ako sa oni správajú ku mne. Ja som tu tiež pravidelný prispievateľ, redaktor a skoro nikdy tu človek nepočuje, resp. nečíta nič iné pod článkami iba ako je niečo na hovno a ako sa niekomu niečo nepáči. Česť výnimkám. Však tu nie je normálna debata na tomto diskusnom fóre nikdy, len keď sa niekto potrebuje hádať, dokázať si, že má pravdu, kým nepríde pán Bendík alebo keď sa tu nedá nejaká freeroll promo akcia. Život je raz taký, nikdy sa všetkým nezavďačíš. Ako som povedal, keď sa tu vyjadria aj ďalší, že chcú čítať 20 rúk v reporte, tak ja nemám najmenší problém Vám spraviť po vôli a napísať ich v ďalšom reporte, čo budem robiť po konzultácii so šéfom portálu. Opakujem, nerobím to pre seba, ani pre peniaze, tie si zarábam inak, robím pre Vás, lebo ma to baví.
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod ramzey 26 Feb 2012 20:39

Prosim ked skoncim 16. tak to je ako tesne pred branami finaloveho stola?

Nabuduce to skopiruj s pokernews.cz a len to jebni do google translate a daj to take sem, bude to 100x viac informativne a zaujimavejsie ako tento brak.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod 3flash3 26 Feb 2012 20:43

ramzey napísal:Prosim ked skoncim 16. tak to je ako tesne pred branami finaloveho stola?

Nabuduce to skopiruj s pokernews.cz a len to jebni do google translate a daj to take sem, bude to 100x viac informativne a zaujimavejsie ako tento brak.

Keď skončíš 16. z 299 ľudí v turnaji, tak mám pocit, že si bol celkom blízko final table. Ale to budem asi len ja...
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod ramzey 26 Feb 2012 20:49

A ked si v reporte s day 3 precitas, ze staszko postupuje 9/24 do day 4 a ty na to napises, ze skoncil tesne pred FT tak si predstavim, ze bol 9-10-11ty.

A myslel som si, ze zaujmom pokerportalu je jejich citatelov zaujat a vyjst im v ustrety a nie ich posielat na ine stranky :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod 3flash3 26 Feb 2012 20:57

ramzey napísal:A ked si v reporte s day 3 precitas, ze staszko postupuje 9/24 do day 4 a ty na to napises, ze skoncil tesne pred FT tak si predstavim, ze bol 9-10-11ty.

A myslel som si, ze zaujmom pokerportalu je jejich citatelov zaujat a vyjst im v ustrety a nie ich posielat na ine stranky :D

To čo si predstavuješ a čo je realita sú dve odlišné veci. Ja som reporty predtým nepísal a nesledoval som toto EPT. Neviem, či sa nerozumieme, ale ja som nikdy neuviedol, že môj report je dobrý, práve naopak. Ospravedlnil som sa, pokiaľ sa niekomu zdá zlý. Ja som ho napísal najlepšie ako som vedel, viac urobiť neviem, reporty nezvyknem písať. Neviem čo viac mám k tomu dodať. Jediné kam toto zase celé smeruje sú len hádky. Už teraz ľutujem, že som vlastne reagoval na prvý príspevok. Tiež sa nikdy nepoučím asi.
Obrázok používateľa
3flash3

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!