EPT: Rozhovor se Sandrou Naujoks

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

EPT: Rozhovor se Sandrou Naujoks

Odoslaťod admin 09 Dec 2011 12:20

Diskusia k článku: EPT: Rozhovor se Sandrou Naujoks

Při příležitosti konání EPT Prague jsme se pro Vás rozhodli vyzpovídat několik hráčů. První z nich byla krásná hráčka z Německa Sandra Naujoks, která má live turnajích vyhráno více než $1.800.000!Ahoj Sandro je to tvoje první EPT v Praze?
Nene jsme v Praze na EPT již po Čtvrté.

Vracíš se se sem ráda?

Určitě je to tady úžasné.

Nebudu se tě ptát jak jsi se dostala k pokeru ale zajímalo by mě kdo nejvíce ovlivnil tvoji hru?
Na nikoho si nevzpomínám. Myslím, že nikdo 

Jak vnímá tvoje okolí, že hraješ poker hlavně by mě zajímalo, jak se na to dívají tvoje rodiče. Přeci jen se tomuto "sportu" nevěnuje tolik žen.
Vůbec jim to nevadí. Podporují po mě všech stránkách co se pokeru týče. Když jsem jim sdělila, že hraji poker, řekli: „Okay, když jsi talentovaná běž to zkusit“.

Cestují s tebou po nějakých turnajích?

No když se hraje na nějakém hezkém slunečném místě například na Bahamách, tak vezmu svojí maminku a uděláme si společně hezké prázdniny.

V roce 2009 jsi se stala vítězkou EPT v rodném Německu, ovlivnilo to nějak tvůj život?
Změnilo to kompletně můj život. Začla jsem hrát poker profesionálně. Trávila jsem hraním live pokeru mnoho času a cestovala jsem po celém světě.

Můžu se zeptat, co jsi...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!