Everest Poker

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

trojan, spyware, malware atd.

Odoslaťod Rauuul 28 Okt 2007 13:37

Na Everst pokeru jsem uz hodne dlouho nehral, ted kdyz se ho pokusim spustit, moje bezpecnostni programy (NOD32, Zonealarm, Spybot) dokonce i samotny windows ho zablokujou. Mate podobny zkusenosti? Zrovna kvuli jednomu turnaji je nebudu vypinat.
Rauuul

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

re: trojan...

Odoslaťod LuckyPuppy 28 Okt 2007 14:02

nevypinej, o soupere min :), jinak mi nesla stahnout instalacka....trojana mi to hlasilo, tak mi tu instalacku poslal kamos po icq a z tama to slo v pohode
LuckyPuppy

Založený: Aug 2007

Re: re: trojan...

Odoslaťod Rauuul 28 Okt 2007 14:17

Nejde stahnout ani instalacka? *STOP*
No me to nejde ani odinstalovat, takhle radsi nebudu zadnyho cerva ]:-> riskovat.
Rauuul

Everest-pozor...herna ktera okrada!!!

Odoslaťod joecz 30 Okt 2007 02:20

Chtel bych upozornit autora clanku a pripadne zajemce z Czech a Slovenska at radej se nepokouseli hrat v teto herne....proste a jednoduse okrada a nerada vyplaci pripadne vyhry....Poker hraji 6let docela intenzivne,pred tremi lety mi doporucil znamy at vyzkousim everestpoker,pry slabi hraci vesmes italove a japonci....Znamy mel pravdu a ja vklad 150 dolaru behem asi 10 dnu navysil na par tisic. Ikdyz se mi rake/poplatek z hry/ zdal az prilis vysoky byl jsem velice spokojen. Obrat nastal ve chvili kdyz jsem chtel asi polovinu konta vybrat nastaly problemy ,ktere bych nikomu nepral...Vse nakonec po kazdodennim upominani o sve penize Everestpoker ukoncil zavrenim meho uctu a sdelenim ,ze proste penize mi nevyplati...V te dobe tato herna zacinala a ted po precteni toho clanku jsem skoro v soku kolik tam hraje lidi...No nnevim mozna se zlepsili ,presto si myslim ,ze jenom email neni dostacujici kontakt na tuto pochybnou firmu... Na zaver bych prosil autora at nedela reklamu takoveto herne.
Jinak vsem preji hodne stesti a uspechu, JOE.
joecz

Založený: Okt 2007

Re: Everest-pozor...herna ktera okrada!!!

Odoslaťod LoLiPoP 31 Okt 2007 14:53

lol tak ja nevim pred par dny jsem vyhral 100dollaru v turnaji na Everst pokeru a hned ten den jsem si je vybral na Neteller po dvou dnech tam byly, zadny problemy, jsem spokojenej!
LoLiPoP

Založený: Mar 2007

Odoslaťod hnedka 23 Nov 2007 04:27

Trosku me tenhle post vydesil, protoze u Everet mam nemalo penez. Nicmene jsem si poslal 2000$ dolaru od nich na moneybookers a poslali to bez problemu. Takze zatim spokojenost. Ale byla to jen cast penez..
hnedka

Založený: Nov 2007

Odoslaťod vlade 23 Nov 2007 05:09

Tiez potvrdzujem prijem penazi bez problemov na MB :), tusim 2 dni to trvalo
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Everest-pozor...herna ktera okrada!!!

Odoslaťod 016roy 29 Nov 2007 02:27

vcera som dal vyberat peniaze z troch herni, vsetko na moneybookers...

P****Stars, Everest a Titan...

Zatial jedine ktore dosli su prave od Everestu...Neslo o velke peniaze, vsetko do 1000 usd... ale aj tak, myslim ze aj keby 10 000 aj keby 5 usd, tak si nemozu dovolit teraz uz saskovat... Predsa len stala sa z toho jedna z najnavstevovanejsich herni za par mesiacov...
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

everest

Odoslaťod dusandd 31 Jan 2008 07:57

poprosil by som niekoho komu poslali v januári bonusový kód mailom aby ho sem napísal,lebo ja som ho omylom vymazal a teraz by som tam chcel zasa nejaké money vložiť,vopred vďaka
-tiež môžem potvrdiť bezproblémový výber z herne na MB
-v tejto herni sa mi páčil to nabiehanie bonusu priebežne a preto by som sa tam chcel o5 vrátiť
dusandd

Založený: Mar 2007

everest neni pro cechy a slovaky

Odoslaťod eder 17 Mar 2008 01:50

maju tam velke omezenia co sa tyka vkladu na kreditku len vybrane staty asi ich je 20 cez moneybookers penize posles ale vyzdvihnut to zabudni ze to vobec existuje no mne i ucet zablokovaly nech idu do pi.. fakt ich omezenia nechapu nehrajte tam!!!!! ODPORUCA EDER ahojte.
eder

Založený: Mar 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!