Exkluzívny rozhovor s Marekom Tatárom a Lubošom Benkovičom:

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Exkluzívny rozhovor s Marekom Tatárom a Lubošom Benkovičom:

Odoslaťod admin 23 Jan 2012 10:15

Diskusia k článku: Exkluzívny rozhovor s Marekom Tatárom a Lubošom Benkovičom: `Big cash game na obzore`

Podľa najčerstvejších informácií čaká na hráčov zaujímavé turnajové obdobie, ale treba poukázať aj na pripravovanú akciu pre hráčov, ktorí našli väčšiu záľubu v cash game. Predstavíme vám 2 známych hráčov z high stakes cash game scény, o ktorých ste sa mohli už viackrát dočítať. Rozhovor sme urobili s Marekom ´Trtom´ Tatárom a Ľubošom ´Gambler“ Benkovičom. Porozprávali o svojich zážitkoch a pripravovanej veľkej cash game akcií.
Marek, vieme o tvojich úspechoch na WPT Slovakia, kde si sa z dvoch štartov dostal dvakrát na final table. Ďalej na EPT Praha, kde si skončil na ITM. Možno práve preto nám je divné, že sa nevenuješ turnajom ale skôr obľubuješ cash game.
Marek: Tieto úspechy si veľmi cením, pretože nie často sa zúčastňujem týchto veľkých turnajov, lebo naozaj mojou prioritou a veľkou záľubou sú cash games. Ľuboš a tvoje turnajové úspechy?
Ľuboš: Čo sa týka mojich turnajových úspechov, tie sa zúžili na malé regionálne turnaje. Aj keď som hral dohromady (myslím) sedemkrát WPT a EPT. Aby som bol úplne presný, to kam naozaj patrím som pochopil na poslednom WPT Slovenia v Portoroži, kde som z main eventu aj €1,000 side eventu vypadol ako prvý. Snom každého pokrového hráča je určite vyhrať niektorý z týchto veľkých turnajov, ale musím sa priznať, nemám na to. Ale čo sa týka cash gameov, tam som dostatočne...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!