FBI obvinilo a vyplo tri najväčšie pokrové stránky!
Re: FBI obvinilo a vyplo tri najväčšie pokrové stránky!
FT presunuti na UK serveri ... ide mi uz vsetko .. vybrat peniaze/kupovat z obchod/promocie ... urcite ziadny cashout uz nespravim ... ked kukam tie stoly tak som totiz drviva vecsina dobrych regov bola prave z usa ..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:FT presunuti na UK serveri ... ide mi uz vsetko .. vybrat peniaze/kupovat z obchod/promocie ... urcite ziadny cashout uz nespravim ... ked kukam tie stoly tak som totiz drviva vecsina dobrych regov bola prave z usa ..
Hovoríš o sng stoloch, alebo turnajoch? Lebo čo to tak pozerám, tak sa mi tie stoly nezdajú nejaké softovejšie, čo som to tak zbežne prešiel na sharkscope. Čo je zmena, tak to je traffic.
Ja som vybral cez prevod na kartu, čiže v klientovi mám nulu, a zatiaľ aj na účte , ale ak to ani zajtra nezavrú, asi tam vložím dákych 500, nech mám aspoň na 6,50 sngčka a uvidíme, ako sa bude hrať. Inak keby to zavreli, aká je alternatíva pre sng hráčov, je nejaká herňa s rozumným trafficom?
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
tak vybery isly na starse uz od 03.00 len dufam ze tie peniazky aj pridu na starse je 200 000 hracov vsetky garancie ostavaju takze show must go on
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
garancie uz znizene
- sharkey
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
ja som vcera v noci robil cashout z ftp na mb, teraz mi prisla sprava ze to zamietli:
co je drist kedze par dni dozadu som robil cashout a nebol ziadny problem. Teraz ked chcem cashoutnut tak sa neda...no som zvedavy ako sa situacia vyvinie, ale dufam ze o peniaze nepridem.
Your withdrawal request has been declined. Please review your
personal account information to ensure that it is the same as the
information stored with your payment processor. You may correct
any of your personal information and try again. If you are still
unsuccessful, you may wish to try one of the other available
withdrawal methods.
co je drist kedze par dni dozadu som robil cashout a nebol ziadny problem. Teraz ked chcem cashoutnut tak sa neda...no som zvedavy ako sa situacia vyvinie, ale dufam ze o peniaze nepridem.
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
dawidsvk napísal:ja som vcera v noci robil cashout z ftp na mb, teraz mi prisla sprava ze to zamietli:Your withdrawal request has been declined. Please review your
personal account information to ensure that it is the same as the
information stored with your payment processor. You may correct
any of your personal information and try again. If you are still
unsuccessful, you may wish to try one of the other available
withdrawal methods.
A ked ti zamietli vyber vratili ti aspon tie peniaze na full tilt ucet?? ja som poziadal o vyber dnes o 18:00 a caka ma asi podobna odpoved
- mažki
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
spax, svoju fotku si si na internete nenasiel??? ved preco by ta tam mali!?, debilko
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
sharkey napísal:garancie uz znizene
tak vidim to aj ja ale vsetky ktore pozeram su na rovnakej urovni asi znizia SM a WU a este dva tri dalsie
- tomiG
mažki napísal:A ked ti zamietli vyber vratili ti aspon tie peniaze na full tilt ucet?? ja som poziadal o vyber dnes o 18:00 a caka ma asi podobna odpoved
jj vratili mi ich naspat...
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
janobendik napísal:spax, svoju fotku si si na internete nenasiel??? ved preco by ta tam mali!?, debilko
janko zamyslel si sa nad tym comu vdacis ze hras dneska poker?ked nie tak ja ti to prezradim len a len a este raz len internetu a on line pokru.keby neexistovali tak este dnes hras s kamaratmi v krcme marias alebo ferbel alabo zoliky.
- Za tento príspevok od tomiG poďakovali - 4:
- kellerman007, marcoo12snv, nadrbany, sudden
- tomiG
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 34 hostí.