Fedor Holz: „Uznanie je dôležitejšie ako $13.5 milióna na výhrach“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Fedor Holz: „Uznanie je dôležitejšie ako $13.5 milióna na výhrach“

Odoslaťod admin 17 Jún 2016 07:40

Diskusia k článku: Fedor Holz: „Uznanie je dôležitejšie ako $13.5 milióna na výhrach“

Obávaný turnajový fenomén Fedor Holz vyhral $10.5 milióna v posledných šiestich mesiacoch hraním pokru, ale hovorí, že uznanie, ktoré s tým prišlo ruka ruke, je dôležitejšie. Vďaka víťazstvám na dvoch high roller eventoch a druhému miestu na $300k Super High Roller Bowl, Holz zinkasoval bezmála $4.6 milióna za mesiac.

Turnajové monštrum z Nemecka hráva online na P****Stars pod prezývkou "CrownUpGuy" a vďaka obrovským úspechom na live turnajovej scéne v tomto roku prevzal aj prvú priečku najziskovejších hráčov všetkých čias tejto krajiny.

„Som na to veľmi hrdý. Bol som na cestách a hral poker nonstop za posledné dva roky, čo môže byť celkovo dosť vyčerpávajúce. To je do značnej miery dôvodom, prečo som tomu všetko podriadil. Je to najmä uznanie, ktoré pre mňa znamená najviac.“

Od decembra minulého roka prežívaš šialenú jazdu. Ako to vnímaš ty?

„Ťažko sa to vysvetľuje. Je to ako na horskej dráhe. Mal som dosť kolísavý minulý rok po Vegas a veľa vecí, ktoré nešli podľa predstáv, ktoré ľudia navonok nevidia. Potom to začalo v decembri 2015, keď všetko, na čom som pracoval, začalo fungovať veľmi dobre. Začnete mať väčšiu dôveru vo svoje schopnosti a cítite sa veľmi dobre.“

Môžeš nám povedať o niektorých výzvach, ktoré si musel vlani prekonať, o ktorých ľudia možno...

Celý článok => Fedor Holz: „Uznanie je dôležitejšie ako $13.5 milióna na výhrach“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!