vlade napísal: ...
klasika ... a ted aby jsi sel behat ...

vlade napísal: ...
Jack Link's napísal:...
A nič nám nebráni, aby si v prípade takejto "hrozby" uskutočnil FULL HOUSE s JACK LINK'S u kamoša na Slovensku. :-)
...
admin napísal:Diskusia k článku: Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový večer v súkromí svojej obývačky!
O novom šampiónovi World Series of Poker sa rozhodne už koncom októbra v Las Vegas. Jack Link’s - od roku 2009 ako hlavný sponzor najprestížnejšieho pokrového turnaja na svete - bude samozrejme pri tom, no nielen to. Rozhodli sme sa priniesť atmosféru živého profesionálneho turnaja až k Vám domov do Vašich obývačiek!
Ako?
Vyhlasujeme súťaž o 5 profesionálnych live poker turnajov u Vás doma.
Jack Link’s zabezpečí všetko potrebné – pokrový stôl, profesionálneho dealera, potrebné vybavenie vrátane kariet a chipov a chutné jerky Jack Link’s ako podporu koncentrácie počas tejto skvelej zábavy s Vašimi priateľmi.
Piati výhercovia sa budú losovať zo všetkých krajín, kde má Jack Link’s v Európe zastúpenie – takže sa stačí iba zaregistrovať na vstup do losovania. Registrácia práve začala, registračný link nájdete tu.
4.3.2013 - záverečné losovanie – všetky európske registrácie od 26.10.2012 do 28.2.2013 sa losujú a 5 viťazov získava Full House s Jack Link’s - profesionálny pokrový večer u Vás doma!
Ak by sa Vám predsa len nepodarilo byť jedným z piatich výhercov, slovenské zastúpenie Jack Link’s sa rozhodlo navyše losovať na Slovensku ďalších výhercov spomedzi všetkých zaregistrovaných Slovákov, ktorí budú...Celý článok => Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový večer v súkromí svojej obývačky!
TomMolivan napísal:Mal som tieto srandy raz, bolo to dosť fajn, ale za momentálnu cenu asi skôr ee.
Chcelo by to pokerportal ligu o kilá balíčkov
aNdr3Jo napísal:weheeeej som asi prvy raz nieco vyhral takouto formou
Jack Link's napísal:aNdr3Jo napísal:weheeeej som asi prvy raz nieco vyhral takouto formou
Čaves Andrej
ak Ti to nevadí máš to v Bluffe u Miša.
![]()
v pondelok večer sa tam zastav a GLuž keď tam budeš
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 14 hostí.