Full Tilt Poker prišiel o svoju licenciu a všetky jeho operá
Re: Full Tilt Poker prišiel o svoju licenciu a všetky jeho operá
uz mam toho dost... akurat som reinstalol P****Stars.. ft je premna mrtvy .. skoda ze si so sebou zobral zopar k, 30 mesiacov iron mana, 600$ bonus...
dakujem Howard and spol..
dakujem Howard and spol..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
OMG, that sucks guys (. Tak obaja mate skill na to vybuildovat roll, tak sa nenechajte znechutit.
@Barin: Normalny job? Neblazni! !
@Barin: Normalny job? Neblazni! !
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:MATESzKE napísal:ja som poziadal o vyber pred polnocou,,,snad to prejde... svine
Prisiel Ti nejaky mail, ze bol vyber spracovany? Pretoze ak nie, tak by som to videl dost cierne .
prisiel ze je to schvalene...ale este som tam nechal 150 asi...a koli limitu som to nemlohol vybrat
- MATESzKE
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Barin napísal:Hmm konecne som zacal po dlhej dobe znova poriadne hravat a hned takato neprijemna sprava, zopar litrov v prdeli, ktore sa mi nepodarilo koli problemom s cashoutovanim odtial dostat. 38 mesiacov iron mana fuc a cez 100k F****Tilt pointov. Asi cas oprasit titul.
no barin sme na tom dost podobne
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi napísal:Barin napísal:Hmm konecne som zacal po dlhej dobe znova poriadne hravat a hned takato neprijemna sprava, zopar litrov v prdeli, ktore sa mi nepodarilo koli problemom s cashoutovanim odtial dostat. 38 mesiacov iron mana fuc a cez 100k F****Tilt pointov. Asi cas oprasit titul.
no barin sme na tom dost podobne
Ale jak naschval, clovek sa opat pusti do grindu, bum donkament za 3,5k + nejake mensie trefy a hned mi to zavru. Takze som rovno rozprasil zeleznu rezervu...uvidime ci sa to bude dat dakde opat roztocit z petikila co mi ostalo
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
F****Tilt support napísal:
As you have heard, the Alderney Gaming Control Commission (AGCC) has suspended Full Tilt Poker?s license with immediate effect, subject to a formal hearing late July.
Full Tilt is in ongoing discussions with the AGCC with the aim of rectifying the situation as soon as possible, therefore re-enabling real money play on the site.
Unfortunately, until this is resolved Full Tilt Poker is unable to facilitate any play, and this includes deposits and withdrawals.
Full Tilt Poker are deeply sorry for this inconvenience and will update you as and when there is further information available.
Thanks
Regards,
Mark
Full Tilt Poker Support
Tolko vyjadrenie fulltiltu. Podla mna to este rozchodia, teda aspon dufam.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
38/30 mesiacov iron mana, tisicky dollarov, tony a kila FTP points / medajli lost, uprimnu sustrast! Hrozne nieco, citim s vami!
Ostava uz len jedine,
verímä
Ostava uz len jedine,
verímä
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- MiskoKvo
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Vie niekto, co je to Alderney Gaming Control Commission? Ved ak si daju sidlo trebars do Kostariky, zaujima ich vobec nazor nejakej AGCC?
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
sidlo mozu mat aj na Maldivach, ale tam islo o to ze podnikali na uzemi Statov a porusovali tam ich legislativu
ak by to aj rozchodili, neverim, ze im tam niekto ostane hrat, to by museli vymyslet fakt nejake neuveritelne bonusy : ))
ak by to aj rozchodili, neverim, ze im tam niekto ostane hrat, to by museli vymyslet fakt nejake neuveritelne bonusy : ))
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.