High Stakes Poker Season 7

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

High Stakes Poker Season 7

Odoslaťod 3flash3 08 Feb 2011 01:08

Osobne mi z toho začína byť pekne zle...najprv správy o tom, že sa v HSP 7 neobjavia FTP Pros...teraz to, že Gabe Kaplan končí v HSP...s prehľadom najlepší pokrový komentátor...minulý rok pošlú AJ-a preč, teraz toto...HSP si dead...:(
"Antonio E. + Laak - durrrr - Patrik - Ivey + MacDonald - AJ - Gabe = FU HSP"
highstakes.jpg
highstakes.jpg (5.76 ) Zobrazená 489 krát

Hodím sem aj krátku správu, nechce sa mi to zase písať...

"Siedma séria populárnej televíznej pokrovej show "High Stakes Poker" sa nezadržateľne blíži a odštartuje už 26. februára svojou prvom časťou novej sezóny.
Detaily ohľadom novej sezóny sa len ťažko získavali, ale GSN konečne vydala tlačovú správu a pripravovanej sérii. Už dlhšie sa vedelo, že sa v novej sezóne neobjavia najväčšie high stakes hviezdy z Full Tiltu ako Phil Ivey, Tom Dwan alebo Patrik Antonius.
Aby toho nemalo málo, tak dnes zasiahla fanúšikov ďalšia nečakaná správa. Neodmysliteľná postava, komentátor "High Stakes Poker" Gabe Kaplan sa neobaví v novej sezóne. Stanica GSN sa rozhodla po šiestich rokoch pre zmenu a nahradí ho komediant Norm MacDonald, ktorý je populárnou osobnosťou na televíznych obrazovkách za morom.
čakajú nás teda veľké zmeny a je ťažko sa dá odhadovať, či to pomôže show napredovať alebo naopak."

Line-up:

Mike Baxter
Eric Boneta
Doyle Brunson
Johnny Chan
Robert Croak
Jon Duhamel
Antonio Esfandiari
Phil Galfond
Bill Klein
Phil Laak
Jason Mercier
Julian Movsesian
Daniel Negreanu
David Peat
Bill Perkins
Andrew Robl
Phil Ruffin
Vanessa Selbst
Bob Voulgaris

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali :
FreeMan
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!