Historický run Fedora Holza nemá obdoby: 23 rokov a $16.7 mi

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Historický run Fedora Holza nemá obdoby: 23 rokov a $16.7 mi

Odoslaťod admin 26 Júl 2016 18:00

Diskusia k článku: Historický run Fedora Holza nemá obdoby: 23 rokov a $16.7 milióna za 11 mesiacov!

Nestáva sa často, že by bol pokrový svet na nohách v úžase z 23-ročného mladíka, ktorého úspechy sa vymykajú realite. Turnajové monštrum z Nemecka Fedor Holz iba nedávno oslávil svoje 23. narodeniny, ale dôvodov na oslavy by sa u neho za posledný rok našlo viac než dosť.

Holz predviedol v posledných 11-tich mesiacoch nevídaný run a v podstate zmenil štandardy pre turnajové úspechy. Fedor oslávil včera 23. narodeniny a ako malú poctu k jeho famóznym výkonom za posledných rok, vrátane siedmich víťazstiev, desiatich druhých miest a pätnástich šesťciferných umiestnení v peniazoch, vám ponúkame podrobný prehľad jeho výsledkov.

Ako Holz sám povedal v jednom rozhovore: „Keď hráte masívny rozvrh turnajov, pravdepodobne sa dostavia aj výsledky, ktoré to odzrkadlia.“

Všetci pokroví hráči vedia na vlastnej koži, aká dokáže byť variance nevyspytateľná, niekedy až krutá, ale prípade Holza to vyzerá, že sú v mixe aj nejaké nadprirodzené sily. Fedor hrá množstvo eventov s najvyššími buy-in, v ktorých nie sú hráčske polia až také veľké. Avšak, hráči v týchto turnajoch patria väčšinou do kategórie svetovej extratriedy s výnimkou pár milionárov, ktorí berú poker ako zábavu.

Za posledný rok to však vyzeralo, bez ohľadu na veľkosť hráčskeho poľa alebo buy-in, že ledva ubehlo pár týždňov bez toho, aby Holz...

Celý článok => Historický run Fedora Holza nemá obdoby: 23 rokov a $16.7 milióna za 11 mesiacov!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!