´Isildur´ opäť na koni
Re: ´Isildur´ opäť na koni
wtf?? durrrr v pluse ,,iba,, 1,4mil. ? veď ešte cca pred 3mesiacmi bol v pluse 6mil.
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Horsey7 napísal:alydzi napísal:..lebo podla mna save by boli keby mali tak okolo 500M
to si ako na to prisiel? aj keby sme brali 100BI najvyssich stakes 500/1000 tak je to "len" 10mil a imo na najvyssich hrach hraju ludia aj s 20-30BI, tj. 2-3mil
))
nehovorim, len o internete a vacsina pro hra najradsej DEEP STACK, kde sa 100BB berie skor ako short stack, nehovoriac o tom, ze hravaju daleko vyssie limity 2k/4k az niekde po 5k/10k.... takze myslim, ze ked ma niekto 10M ... tak to fakt neni ziadne terno...
Co sa tyka sponzoringu tak silne pochybujem, ze im niekto da 50M rocne ) prop bets ... a vsetky tie ich ostatne stavkarske cinnosti, to je tiez len o bankrolle, lebo urcite sa na tom nevyhrava v 100vkach M ))
To ze ukazu jedno vidieo ak niekto vyhra 1M za 40 min este neznamena, ze nemoze prehrat za 3 hodiny 10M alebo 5krat po sebe ...
Podla mna cele to pokrove tajomstvo sa pohybuje na velmi tenkom lade ... clovek ked sa chce niekde dostat tak musi aj zariskovat a ist v urcitych situaciach over the limit... Pokial ma trosku stastia, skusenosti tak sa "vyglajcha" a potom si to uz len spravne rozlozit, urcit si nejake tie hranice a mozno sa to da ...
imo
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Isildur1: lol missclick
Isildur1: i started getting tired
durrrr: i thought abt raising haha
Isildur1: xcan we say a time ?
durrrr: at least 2hrs?
Isildur1: 118000 was meant lol
Isildur1: ok 2 h is fine
durrrr: ya figured
durrrr: at least
durrrr: lets try for 3-4?
durrrr: u told me yesterday ud play until i quit today =)
Isildur1: i play 7 h more if u reload acc
Isildur1: yeah but
Isildur1: didnt know u were so short
durrrr: i had 1.3 lol
Isildur1: not much for this game tho
durrrr: and lost 1.3 to you yest
durrrr: ill get more tomorrow hopefully
Isildur1: what woukld u expect ?
durrrr: =)
Isidur mu pekne dava....
Isildur1: i started getting tired
durrrr: i thought abt raising haha
Isildur1: xcan we say a time ?
durrrr: at least 2hrs?
Isildur1: 118000 was meant lol
Isildur1: ok 2 h is fine
durrrr: ya figured
durrrr: at least
durrrr: lets try for 3-4?
durrrr: u told me yesterday ud play until i quit today =)
Isildur1: i play 7 h more if u reload acc
Isildur1: yeah but
Isildur1: didnt know u were so short
durrrr: i had 1.3 lol
Isildur1: not much for this game tho
durrrr: and lost 1.3 to you yest
durrrr: ill get more tomorrow hopefully
Isildur1: what woukld u expect ?
durrrr: =)
Isidur mu pekne dava....
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
alydzi napísal::)))
nehovorim, len o internete a vacsina pro hra najradsej DEEP STACK, kde sa 100BB berie skor ako short stack, nehovoriac o tom, ze hravaju daleko vyssie limity 2k/4k az niekde po 5k/10k.... takze myslim, ze ked ma niekto 10M ... tak to fakt neni ziadne terno...
Co sa tyka sponzoringu tak silne pochybujem, ze im niekto da 50M rocne ) imo
reagoval som hlavne na online komunitu a tam neviem odkial by online CG pros s vynimkou Iveyho (prip. Galfonda, Antoniusa) zobrali viac ako 10m na BR..max maju to co si pokrom zarobili a vysledky za posledne 3r si videl..nepredpokladam, ze pred 2007 by vela zo sucasnych online pros malo uz zarobene tazke miliony
tiez aj ked sa hrava deep, tak viac ako 500/1000 sa online nezvykne hravat takmer vobec..majorita sa hra 100/200 - 300/600 kde ti 3-4m ako BR postacia
a imo viac ako 1k/2k NL nebudu pros hrat, lebo nikto nema BR..nie su tie 2k/4k - 5k/10k nahodou limit holdem hry?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Neviem ako Ty, ale ja som ich celkove vysledky nevidel. durrrr napriklad hrava v Bobby's Room a tam sa im pohybuju blindy naozaj v astronomickych cislach. Netusim ako mu to ide tam.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
heh Durrrr hraje momentlane DjAdi...a zda sa ze klesa dalej jeden zaujimavy pot
Durr BTN raise 3k DJ 10k durr call
flop T47 DJ bet 20k durr call
turn T DJ bet 60k durr AI 65k... durr 24 a DJ A4
sa mi paci ze tam funguje running twice
Durr BTN raise 3k DJ 10k durr call
flop T47 DJ bet 20k durr call
turn T DJ bet 60k durr AI 65k... durr 24 a DJ A4
sa mi paci ze tam funguje running twice
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
tak si to prave rozdavaju 4 profici proti Isildur1 na 7Mixed game $2000/$4000.
(Gus Hansen, Eli Elezra, Huckleberry Seed, David Benyamine)
(Gus Hansen, Eli Elezra, Huckleberry Seed, David Benyamine)
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
dzejkej napísal:Neviem ako Ty, ale ja som ich celkove vysledky nevidel. durrrr napriklad hrava v Bobby's Room a tam sa im pohybuju blindy naozaj v astronomickych cislach. Netusim ako mu to ide tam.
Ziigmund: u should take a break
durrrr: u're right, nth works
durrrr: 4 mio down this week at FTP
durrrr: -3,6 at bobbys
Ziigmund: i know, cant believe doyle went south after that monster pot
imo no good
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Durrr uz mal aj 20m dwonsiwng, takyto shit prezije a uz ani nemoze ist broke lebo je sponzorovany Fulltiltom ale mozno to bude mat uder na jeho psichiku
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Horsey7 napísal:alydzi napísal::)))
Co sa tyka sponzoringu tak silne pochybujem, ze im niekto da 50M rocne ) imo
reagoval som hlavne na online komunitu a tam neviem odkial by online CG pros s vynimkou Iveyho (prip. Galfonda, Antoniusa) zobrali viac ako 10m na BR..max maju to co si pokrom zarobili a vysledky za posledne 3r si videl..nepredpokladam, ze pred 2007 by vela zo sucasnych online pros malo uz zarobene tazke miliony
tiez aj ked sa hrava deep, tak viac ako 500/1000 sa online nezvykne hravat takmer vobec..majorita sa hra 100/200 - 300/600 kde ti 3-4m ako BR postacia
a imo viac ako 1k/2k NL nebudu pros hrat, lebo nikto nema BR..nie su tie 2k/4k - 5k/10k nahodou limit holdem hry?
)) online ) lenze 90% Pro nehvoriach o tych co sa tu bavime tak hraju take cash games ze 500/1000 su fakt len domace uvolnenie )) v [bobis rume] hraju staky o ktorych sa ti ani nesniva, ale vraj ani tam to uz nie je to co byvalo v minulosti... vraj sa tam hravali ovela vacsie hry ako teraz ...
hmm 2-4 save ked prehra durrr za tyzden 4mil tak mi povedz ako moze byt save ked uz nema ani korunu ??? Co pride sa doylom a povie mu pozicaj mi 100Mil vratim ti to o tyzden ???
uricite musi mat nejakym sposobom aspon 100M k dispozicii aby sa citil aspon trosku confident pri stole, lebo inac si to ani neviem predstavit .... tot moj nazor
a vlastne je to jedno - akurat sa dozvieme, ked niekomu ten bankroll odisiel ak sa zrazu strati z pokrovej komunity
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.