Jens `Jeans89` Kyllönen hovorí o svojej pokrovej kariére

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Jens `Jeans89` Kyllönen hovorí o svojej pokrovej kariére

Odoslaťod admin 06 Mar 2012 13:11

Diskusia k článku: Jens `Jeans89` Kyllönen hovorí o svojej pokrovej kariére

Jens "Jeans89" Kyllönen je pokrový fenomén z Fínska, ktorý v posledných mesiacoch absolútne ničí všetkých na online high stakes stoloch herne P****Stars. V priebehu iba dvoch mesiacov v tomto roku dokázal vyhrať celkovo $1,700,000 a usadil na pohodlne na vrchole rebríčka pre najziskovejších hráčov s viac ako $600K náskokom. Kedy si sa prvý krát stretol s pokrom a začal hrať? Začal si hrať online alebo live a aké stakes? Uvedomil si si rýchlo, že máš cit pre hru? Nespomínam si presne, ale bolo to približne pred piatimi rokmi, keď sme pozerali s kamarátmi WPT a začali sme hrať home games. Začal som hrávať freeroll turnaje online, trafil som jeden a bežal na Limit Hold"em cash game stoly. Po prečítaní niekoľkých kníh od Sklanskeho som si uvedomil, že nemusím hľadať v lete brigádu a môžem si zarobiť trochu viac peňazí hraním pokru. Aká bola tvoja cesta na vrchol? Bola to hladká jazda alebo sa na ceste vyskytli aj neočakávané prekážky? Celkom rýchlo som sa presunul na NLHE a za jeden rok som sa dostal na 5/10, čo bola moja hlavná hra, pričom som to skúšal na 25/50. V tejto dobe som uvidel príležitosť v PLO, hry boli ľahšie a mal som pocit, že to bude ďalšia veľká vec. Vždy som si bol istý mojom hrou a zakaždým keď som prešiel na ďalší level, tak som našiel leaky u väčšiny regulárov. Najväčšie problémy som mal v roku 2010, keď som začal skúšať hrávať...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!