Kde hrať poker na Androide?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Kde hrať poker na Androide?

Odoslaťod admin 03 Aug 2012 20:00

Diskusia k článku: Kde hrať poker na Androide?

Patríte aj vy k majiteľom smartphonu alebo tabletu s operačným systémom Android, no ešte stále ste na ňom poker nehrali? Prišiel čas zmeniť to a otestovať konečne poker aj v mobile! V našom článku si môžete prezrieť všetky herne, ktoré momentálne hru na Androide podporujú a v závere článku vám prezradíme, ako si vďaka hre cez mobil zahrať o $100,000! V súčasnosti môžeme hrať poker v mobilných zariadeniach s Androidom na pokrových sieťach, či samostatných herniach P****Stars, 8***oker(sieť 8***oker), B**n (sieť Ongame) a U***et (sieť Microgaming). Nižšie si môžete pozrieť obrázky jednotlivých softvérov a informácie, čo tieto softvéry umožňujú. Skôr než si však stiahnete niektorú z týchto herní do svojho mobilu, nezabudnite sa v nich najprv registrovať na PC preklikom z našej stránky! Zaististíte si tak v herniach výhodnejšie podmienky, ako napríklad rakeback, či vstup do turnajov len pre našich hráčov! U***et a Android Obrázky herne U***et na Androide
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kde hrať poker na Androide?

Odoslaťod Stanley VII 03 Aug 2012 22:15

Aby bolo info kompletné, niekde sa uvádza, že Android podporujú cez prehliadač ako instant play aj herne iPoker (napr. Titan Poker). Titan Poker mi síce cez prehliadač na Androide načítalo, ale už pri logovaní bola herňa dosť pomalá a hneď po úspešnom nalogovaní vyhodila popup okno, kde bolo treba odsúhlasiť podmienky a hneď po kliku na yes sa z toho už herňa nespamätala. Čakal som pri pohľade na presýpacie hodiny niekoľko minút, kým som to zatvoril, takže som si na Titane cez Android nezahral nič. Ak ste to niekto úspešne rozbehali, dajte vedieť :)

Skúsil som cez instant play aj Party Poker, ale tam to nešlo vôbec :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod pokpleja 03 Aug 2012 22:46

P****Stars na android pozaduje urcite rozlisenie displeja, inak sa app nespusti. Neviem uz presne to cislo, no napr na HTC Wildfire S, co je pomerne maly fon, to nerozbeham.
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Stanley VII 03 Aug 2012 22:54

jj, P****Stars vyžaduje minimálne rozlíšenie 800x480px. Ja mám LG P500 Optimus One a tiež mi to na ňom nešlo. Úplne bez problémov mi na ňom ale bežal B**n, takže ak chceš skúsiť nejaký androidový poker, B**n by ti tam bežať mal.

Na tom Optimuse som mal problém s ďalšími herňami aj v tom, že nebol kompatibilný s adobe air, ktorý mi tam nedovolilo stiahnuť. B**n mi ale išiel aj bez toho :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod haman 04 Aug 2012 13:32

som zvedavy, ci bude kapitola Kde hrat poker na Windows Mobile 6/6,5 ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod g0thic 04 Aug 2012 15:22

Ja mam samsung galaxy sII a aplikacia od P****Stars funguje, perfektny design aj tlacitka :)
problem je ze v mobile nemam internet (fachcim na wifickach) a ked sa pripojim na siet tak celkovo je to nestabilne a pritom viem, ze som napr. jediny pripojeny na 1MBit/s... ale stava sa to len niekedy :) mozem odporucit...ine hrene som ani neskusal ale myslim na PS soft sa nechyta nikto...
g0thic

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod Rocky 04 Aug 2012 22:13

mne na s3 ide PS len na niektorej wifine , nechapem tomu dakde ide a inde nie ... mam aj internet v mobile od orangu a tam mi to nespusti ale aplikacia good
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod majkel_77 05 Aug 2012 18:35

super clanok hlavne tie chvalospevy na P****Stars app ale ze cez android market ide len aplikacia pre playmoney ste zabudli napisat...niekto pisal ze ked sa to stiahne priamo z ich webu tak sa da hrat aj o realmoney ale ani bohovi mi to ziaden download cez prekliky na webe nespusti....any help?
majkel_77

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Stanley VII 06 Aug 2012 08:36

So stiahnutím aplikácie by si problém nemal mať problém, stačí si na stránke P****Stars vybrať Mobile Poker z hlavného menu (niekedy je to skryté pod položkou v menu "Viac").

Prípadne choď priamo cez tento odkaz, ktorý ťa pošle na stránku P****Stars, kde sa sťahuje aplikácia na mobily:

http://www.P****Stars.cz/mobile/
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod stafoSK 25 Mar 2013 06:34

Stiahol som do telefonu party poker o ktorom tu vobec nebola rec.
Clanok je uz neaktualny.
stafoSK

Založený: Mar 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!