Keď sa nedarí a.k.a. 5-ka na river

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Keď sa nedarí a.k.a. 5-ka na river

Odoslaťod admin 01 Mar 2017 11:30

Diskusia k článku: Keď sa nedarí a.k.a. 5-ka na river

Po víťazstve na U***et Deepstack Open som okamžite využil príležitosť na predstavenie jedného z nádejných mladých talentov na Východe Slovenska. O tom ako sa dostal k pokru ako aj o samotnom U***et Deepstack Open, očakávaniach ako aj budúcich plánoch sa dočítate v nasledujúcom rozhovore s Matúšom "meety9" Gabzdilom.

Pokerportal: Ahoj Matúš na začiatku ťa poprosím o predstavenie sa.

Matúš "meety9" Gabzdil: Volám sa Matúš Gabzdil mám 24 rokov. S pokrom som začal ako 17-ročný, s bratom sme chodili hrávať s kamarátmi do reštík a podobne popri pivku a tam ma to chytilo. Chodieval s nami aj C1zko, ktorý vtedy hral online. Prvýkrát som bol v kasíne na svoje osemnáste narodeniny. Dostal som od babky nejaké peniaze a išiel som hrať do Benluxu kešovku. Tam som tušil vyhral asi 100€, potom som išiel zahrať do Olympicu a potom som začal hrávať turnaje v Poker Club Monte Carle. Najprv som samozrejme nič nevedel a pýtal som sa brata, že ako to hrať, či callnuť, raisnuť. V Olympicu som sa raz dostal na final table a C1zko stál za mnou a videl všetky moje karty. Po turnaji ma zhejtoval, že ako to hrám :). Tak mi ponúkol, že mi pomôže na začiatku a začal som hrať 1,5$ Sit'n'Go KO online. Dal som si vklad 20€. Prehral som všetko samozrejme :D a ostali mi akurát nejaké FPP. Z tých som spravil 1,5$ a vlastne z toho som spravil roll. Vytočil som asi 4 sitka po sebe a...

Celý článok => Keď sa nedarí a.k.a. 5-ka na river
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!