Košice Weekend: Po druhom dni 1B sme spoznali finálovú zostavu!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Košice Weekend: Po druhom dni 1B sme spoznali finálovú zostavu!

Odoslaťod admin 24 Feb 2013 03:19

Diskusia k článku: Košice Weekend: Po druhom dni 1B sme spoznali finálovú zostavu!

Druhý hrací deň 1B v Monte Carle je za nami. Do tohto dňa sa zapojilo 97 hráčov, ktorí siahli po double chance 83 krát. Do finále sa prebojovalo 12 hráčov, ktorým úspešne dominoval Mário Machyniak. Do dnešného finále nastúpi 24 hráčov, ktorí začnú zvádzať súboje o 17:00 hodine. My vám z tohto dňa prinesieme live report.

Košice Weekend v Monte Carle včera pokračoval druhým hracím dňom, v ktorom sa opäť bojovalo o postup medzi finálovú zostavu. Tento druhý deň 1B predstavoval boj o čo najlepšiu východiskovú pozíciu vo finálovom dni. Garancia €10,000 je určite najväčším lákadlom pre hráčov ale nesmieme zabudnúť ani na kvalitný personál, ktorý sa staral počas celého turnaja o hráčov.

Len pre rýchle zhrnutie buy-in do turnaja bol €30+€6, čo pri takej garancii je v slovenských končinách raritou a hráči mohli využiť double chance do konca piateho levelu. Počas kvalifikačných dní mali hráči k dispozícii 30 minútové leveli. Úvodný stack bol vo výške 6,000 žetónov a kartička double chance im pridala ešte o 10,000 chipov viac. Do finále sa kvalifikovalo 12% zo všetkých účastníkov v danom dni.

To že tento turnaj je obľúbený na celom Slovensku a v zahraničí potvrdila účasť aj hráčov z partnerských klubov. Z PokerPro Poprad si prišli zahrať...

Celý článok => Košice Weekend: Po druhom dni 1B sme spoznali finálovú zostavu!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Košice Weekend: Po druhom dni 1B sme spoznali finálovú zosta

Odoslaťod Mercedes 24 Feb 2013 09:37

Nič v zlom proti reportom z môjho obľúbeného clubu, ale ak v piatok postúpilo 12% hráčov - čo činilo 8 hráčov a v sobotu 12% urobilo 12 hráčov, nech počítam ako počítam, 24 hráčov vo finále mi nevychádza... Alebo som zle študoval matiku? :dzejkej:
Mercedes

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 25 krát/6 krát

Odoslaťod trgy 24 Feb 2013 10:34

Cau, predpokladam, ze 4 ludia postupili z partnerskych klubov- poprad humenne a michalovce.....

Za tento príspevok od trgy poďakovali :
Xaress
trgy

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 21 krát/35 krát

Odoslaťod Xaress 24 Feb 2013 11:56

Tak, tak Trgy správne napísal. Zdá sa mi, že 3 z Popradu a 1 Michalovce ale presnejšie budem vedieť dnes ;) (napíšem do live reportu)

Za tento príspevok od Xaress poďakovali :
Mercedes
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!