Kráľovné pokrových stolov (1. časť)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Kráľovné pokrových stolov (1. časť)

Odoslaťod admin 06 Nov 2011 10:21

Diskusia k článku: Kráľovné pokrových stolov (1. časť)

Kto je v pokri lepší? Muži, alebo ženy. Veľmi zlá otázka! Žijeme vo svete, kde delenie, na „škaredé“ a naopak „krásne“ pohlavie, nie je vôbec na mieste. Aj keď možno nebudete súhlasiť, ženy hrajú poker ináč ako muži, ale to určite neznamená, že horšie. Skôr naopak. Poker je jeden z mála športov na svete, kde spolu súperia obe pohlavia. Asi práve kvôli tomu ho tak milujem. Dívať sa niekoľko hodín pri pokrovom stole na „potiacich“ sa mužov, je hodne divná predstava, a preto som vďačný „Bohu“, že je tento šport zmiešaný. Poker je fenomén. Je to hra, ktorá búra bariéry. Už niekoľko rokov hrávam poker po boku skvelých pokrových hráčok a musím povedať, že aj keď voči mužom je ich o dosť menej, ich hra má častokrát dostala. Aj napriek častým posmeškom a hlúpym poznámkam, si tieto „pokrové divy“, dokázali zjednať svojou hrou veľký rešpekt a vyhrať mnoho potov.

Najmocnejšie (najbohatšie) ženy pokrového sveta:

Už dávno pokrovému svetu nevládnu iba hráči. Vynárajú sa nové a nové pokrové hráčky, ktorých celkový turnajový profit dosahuje niekoľko miliónov dolárov. Najslávnejšia a zároveň „najbohatšia“ hráčka je Kathy „PokerKat“ Liebert, ktorej celkový zisk z turnajov presahuje $5,400,000. Na druhom mieste tohto pomyselného rebríčka je Vanessa „fslexcduck“ Selbst s $4,400,000 a na treťom mieste...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kráľovné pokrových stolov (1. časť)

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2011 11:59

Velmi dobry napad na seriu clankov, tesim sa na dalsi ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
AlfaZz
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod D21 06 Nov 2011 15:01

Alfa, kto je Evka...máš nejaké foto? nech viem o koho ide..dik,
D21

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod AlfaZz 06 Nov 2011 15:45

Foto s Evkou som pôvodne chcel dať do článku, ale nakoniec si takúto popularitu neželala ... inak je to škoda, je to fakt kus (dúfam že toto nebude čítať moja žena) :D :D :D ... ja ju skúsim presvedčiť a dám ju do najbližšieho článku. - len pre zaujímavosť - Ona live klubové turnaje nehráva, hrávame spolu už dlhé roky v uzavretej skupine "cash games". :beer:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!