Mercedes napísal:Garancia znamena, že je niečo garantované... Či v BA znamená garancia = odrb? Už sa Ti stalo na nejakej renomovanej online herni že GTD 1.000,- znamená 800,- price... No ja neviem, pokiaľ budú ľudia ticho, tak si to budú herne voči hráčom dovoľovať. Ja by som sa určite sťažoval ak by som niekam cestoval s tým, že idem po niečo, čo mi niekto verejne garantuje a potom ma s kľudom angličana odrbe. Toto sa mi chvalabohu ešte nikde nestalo, ale to bude tým, že nechodím do BA
a co cakas? ked mozu verejne ojebavat politici, preco by nemohli pokrove herne? bluff = ojebat nie? kym to budu hraci tolerovat a chodit tam, dovtedy to budu robit, ked sa 50% hracov voci tomu tvrdo ohradi, tak to budu robit tak, ze bude 70+9 poplatok herni a bude sice garancia nizsia, ale bude taka ako je napisana, kym bude slovak ticho, tak dovtedy sa bude ojebavat ako vo vsetkom na slovensku - kazdy rozumne zmyslajuci clovek vie, ze poker klub musi z niecoho zit a teda, ked napisu, ze sa z garancie strhava 15, ci kolko percent ako fee, tak v tom ziadny problem nevidim (aj ked napisu malymi pismenkami)
jednoduche riesenie: NECHODIT DO CCC A NEHRAT ICH TURNAJE ak sa ti dany system nepaci, ked jeden vecer namiesto 60 ludi pride len 10 a ostatni povedia, ze sa im nepaci system garancie a citia sa podvedeni, tak to zmenia podla zelani hracov
nech si hovori kto chce co chce, CCC patri na slovensku k TOP klubom na urovni