LIVE REPORT: B**n PokerPortal Live Series

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: LIVE REPORT: B**n PokerPortal Live Series

Odoslaťod Gazda-Golden Vegas 02 Nov 2011 17:18

Vážení hráči,

uvedomujeme si závážnosť tejto vzniknutej situácie a radi by sme k Vašej spokojnosti vyjadrili naše stanovisko.

Soft play nastáva, keď hráč na stole zahrá ruku proti konkrétnemu hráčovi tak, aby mu dal jasne najavo silu svojich kariet s úmyslom nezískať od hráča maximum z jeho stacku, popr. zahodiť karty.
Uvedomujeme si, že táto definícia sedí na rozoberanú situáciu, ktorá sa udiala počas turnaja B**n PokerPortal Live Series medzi Martinom a Viktorom, avšak si treba uvedomiť nasledujúce fakty:

- veľmi podobné až rovnaké situácie nastavajú na pokrových turnajoch každý jeden deň v každej herni, nakoľko herňe navštevujú háči, ktorí sa navzájom medzi sebou poznajú (zo súkromného života, ako aj z pokrových stolov) a ovplyňuje to ich rozhodnutie pri hrách s danými hráčmi a hrajú "kamarátskejšie". Tým pádom je prakticky nemožné postihovať Soft play podľa tejto definície príliš striktne (tj. diskvalifikácia z turnaja, alebo nebodaj spomínaný zákaz vstupu do herňe).

- náš personál si je vedomí týchto skutočností a preto sa snaži čo najlepšie dohliadať na dodržiavanie pravidiel a rieši dané porušenie napomenutím, prípadne neskoršou penalizáciou. Takisto ak hráči alebo dealer majú podozrenie a oboznámia s tým floormanagera, ten sa následne snaží dohliadať na prebiehajúce ruky na stole, kde títo hráči sedia.

-táto konkrétna situácia vyzerá podozrivo práve preto, že sú to jednak zamestananci našej herňe, kamaráti a podľa Martinových slov majú aj spoločný deal a za daných okolností by mal Martin dostať napomenutie za soft play. Bohužial floormanager si všimol iba Viktorove zahodené Qx, nie Martinove 77 a ani dealer ani hráči ho neupozornili na svoje podozrenie na soft play. Preto nedostal Martin napomenutie a takisto nevenoval floormanager špeciálnu pozornosť ďalším ich prebiehajúcim rukám.

Samozrjeme sa po tomto incidente budeme snažiť všímať si spomínaných dvoch hráčov viac keď budú sedieť na rovnakom stole. A prosíme Vás - HRÁČOV aby ste takisto spolupracovali pri vzniknutí podozrenia. Pomôže to predchádzať podobným nedorozumeniam v budúcnosti.

V prípade akýchkoľvek ďaľších nejasností Vám radi odpoviem na Vaše otázky.

Golden Vegas Team
Gazda-Golden Vegas

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 0 krát/8 krát

Odoslaťod sry4that 02 Nov 2011 18:46

dealeri sa naučia podvádzať menej priehladne a všetko pôjde ďalej po starom.. nice :good:

btw. ja už dlho hovorím že Vegas je rigged ! :lol2:
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod TomMolivan 02 Nov 2011 19:10

Gazda-Golden Vegas napísal: radi by sme k Vašej spokojnosti vyjadrili naše stanovisko

No úprimne, nepodarilo sa.

Priznávate, že definicía soft play sedí na danú situáciu, čo sa potom snažíte obhájiť "nasledujúcimi faktami", pričom ale vlastne žiadne fakty neuvádzate. Teda jeden áno - že k soft playu dochádza každý deň a všade. To však pre mňa nemá ani len náznakom blízko k tomu, aby som mohol považovať za samozrejmé, že niekto pri mojom stole zahodí Qx na QQ7.

To, že niečo robia všetci resp. väčšina neznamená, že je to v poriadku. Lenže pokiaľ proti tomu nikto nič nespraví, tak to budú robiť stále.

Martin mal dostať napomenutie za soft play

Nie, nemal. Nie je soft play ako soft play. Pokiaľ sa to stane "omylom". že človek, ktorý netuší, že také niečo sa nesmie zahodí kamarátovi top pair v bezvýznamnom pote, vtedy je napomenutie primerané. Ale ak niekto zámerne hrubo poruší pravidlá turnaja v prospech seba a svojho kolegu za účelom maximalizovania svojich výhier, tak má byť okamžite vylúčený z turnaja, pretože také niečo nemá od priameho kradnutia až tak ďaleko. Ak by som tam pri tom stole sedel, tak by sa poberali buď oni alebo ja.

Ja, ako hráč nechcem mať okolo seba žiadnych zakakaných colluderov hnusných - ani pri stole, ani v turnaji, ani v miestnosti, nikde.

EDIT: A nedokážem ani len vyjadriť, ako skutočnosť, že takýto moroni sú zamestnancami Golden Vegas celú vec neskutočne zhoršuje - aj pre bežných hráčov, aj pre Golden Vegas a osobne by som ich poslal kade ľahiše. Takáto situácia vytvára reálne podozrenie, že je to samotná herňa, ktorá sa snaží takýmto spôsobom okradnúť hráčov a zarobiť na nich.

Vysvetlite mi, ako by som si u vás mohol sadnúť za cash game, keby som mal byť neustále na pochybách, či nehrám s colludermi nasadenými herňou?

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 4:
Ceasears, hegides, ramzey, skJacob
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod skJacob 02 Nov 2011 19:59

Tá odpoveď je lol

Len povedzte chalanom, nech to robia menej okato. Mali by sa učiť od Jamieho Golda
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod spooky 02 Nov 2011 21:07

uhm, co ine cakat od herne kde sa este prednedavnom nasadzovali ich sarmantne dealerky po prestavke ;) (masovo)
a kde svojich dealerov vyslovene podporuju v tomto vsetkom
nastastie kazdy ma na vyber kam chodit, bohuzial to kde sa budu hrat vecsie serie ako B**n PP series a DoxxBet hraci neovplyvnia. Oficialne vyjadrenie je len slaba naplast a aj keby v danom momente posudili ich hru negativne diskvalifikacie by sa ti dvaja zucastneni hraci urcite nedockali (resp by ju nedostali) cheers
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod TomMolivan 02 Nov 2011 21:20

Keď už to spomínaš, zaujímalo by ma taktiež oficiálne stanovisko pp.sc k danej veci, kedže je to turnaj tejto série
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Ivo 02 Nov 2011 21:31

Gazda, ďakujem za stanovisko. Pri jeho čítaní mi okamžite odľahlo na duši. Som enormne spokojný. Nemôžem sa už dočkať turnaja, kde pri mojom stole budú sedieť 2-3, prípadne viacerí dealeri, a ja sa nebudem musieť ničoho obávať, lebo čistota hry bude dodržaná. Čo tam potom, že majú nejaký deal a že sú kamaráti. Však podľa vás má aj tak každý v herni známych a hrá sa "kamarátskejšie". Ale potom nerozumiem, prečo vlastne hráme o peniaze ? Neviem ako vám, ale mne sa protivý oberať kamarátov, alebo byť oberaný kamarátmi o peniaze . Pre pokoj v duši navrhujem, aby sa začalo hrať nie o peniaze, ale napr. jeden deň bude garant 10kg fazule, pričom každý hráč prinesie 25 dkg, ďalší deň 12 kg tresky v majonéze, atď. Pokoj v duší.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod popoBA 02 Nov 2011 22:49

na tresku by som dosiel ale musel by to byt rebuy. unlimited rožok +1pivo
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod APminer 02 Nov 2011 22:53

popoBA napísal:na tresku by som dosiel ale musel by to byt rebuy. unlimited rožok +1pivo

:lol2: žralok :lol2: vitamíny ano, ale vláknina to být nemusí :lol4:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tomiG 02 Nov 2011 23:48

ked ste boli svedkom kradeze nic si z toho nerobte stava sa to kazdy den a vsade pekne otocte hlavy a nesnazte sa aby bol pachatel potrestany popripade si snim mozte zajtra zajst na pivo ved je to mozno spravny chalan a vas neokradne :P
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!