Live report : EPT Prague Day 3
Počet príspevkov: 32 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Live report : EPT Prague Day 3
-roy, hlavne by som starostlivejsie vyberal ludi na reporty,dotycny pan robil uz nieco podobne pre nemenovanu sajtu a tiez neoslnil,nehovoriac o tom ze ide o turnaj roka pre sk/cz komunitu,nemyslim si ze priemerne hrava EPT tolko Slovakov ako ich hralo tu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Live report : EPT Prague Day 3
ahoj palo... no Hanka si poplietla 1 handu, ale napravila chybu. Obaja vcerajsi redaktori, tak ako aj my dnes (urcite) s Michalom sme spravili nejaku chybu. Obaja vcerajsi redaktori pisali dlhe obodbie pre renomovane stranky, vo svojom druhu najcitanejsie na svete. Hanke bolo luto, ze sa poplietla, volala mi na hotel. Mne tam ide strasne net, tak som nestihol reagovat. Kazdopadne Dakujeme za poukazanie na chyby, lebo tie sa tu proste stanu. Chceme postovat kazdu zaujimavu ruku zaujimaveho hraca. Napr. ked tu bolo 6 svk hracov a zopar cechov + dalsi znami hraci, tak jeden redaktor zapisuje nieco do clanku a druhy beha medzi stolmi, potom sa rychlo vymenia. Napr. dnes su tables asi tak 50 metrov od novinarskej casti, cize clovek tu lieta ako sa da, aj tak vsetko dobre nezapise. Spolupracujeme tu vsetky CZ/SVK stranky a aj tak sme napr. nikto nezachytili vypadnutie niektorych znamych hracov. Tazko sa to niekedy kontroluje, napr. ked bolo 45 tables, presadia Ti Slovaka niekam inam a nemame nejaky aktualizovany seating. Clovek nema cas obiehat okolo kazdeho stola, aby ho nasiel. Ine je, ked sa reportuje napr. z turnaja kde je 100 svk/cz hracov a nikto iny, tak akykolvek table je zaujimavy. Tu je napr. v istom case zaujimavy table 3, dalej 7, 11, 25, 38, 42, 45 a jeden redaktor co je v terene sa musi postavit tak, aby videl co najviac relativnych tables. Ked sa zacne na 1 table nejaka akcia, clovek zacne striehnut a nasledne po par minutach rozmyslania hraca je to nepodstatna handa a zatial sa stane na opacnej strane kasina zaujimava ruka ineho Slovaka.... Na stopercentny report (aktualny chipcounts kazdych 30 minut), fotogalerie casto, opis aspon 10 ruk za hodinu, aktualizacia vypadnutych hracov, atd., tak tu musia byt 4 redaktori z 1 stranky. Sme tu dokopy c CZ/SVK tak 5-6 ti, spolupracujeme, ale v tom strese sa stavaju aj tak aj chyby. Spravil ich Hedis napriklad ked opisal pe inu CZ stranku chipcounts ktory uz nebol aktualny a potom mal posmesky, spravil som chybu ja, ked som reportoval s Vojtom a stale Cibaka volal Cibicek (ceska zdrobnenina), a ja k fotu Cibaka dal meno Cibicek . Proste chaos. Dakujeme za upozornenia, ale prosim, obaja vcerajsi redaktori su aktivni, snazivi, opisuju fajn ruky, len sa sem tam stane chybycka. Poznas to z obdobia ked si pre nas pracoval... Cize este raz Dakujem za upozornenia, ale zas rypava kritika nemusi byt. Ak reaguje redaktor zle na fore na kritiku, tak sa drzim yegonovho nazoru ktory tu prezentoval, to sa nesmie stavat. No ok, idem pracovat. To len tak chaoticky na vysvetlenie
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.