WNT napísal:2% sa stahuju aj ked sa garant nevyzbiera??vcera bol garant 20K sa vyzbieralo sa 26...a aj napriek tomu sa strhlo...takze to sa strhne asi tak ci tak len potom necham naco je tam tych 1000+100eciek...to za tych 2600 uz nemohol vyplatit tych 5 dealerov???oki som zvedavy oco budeme zajtra hrat ako ta cesta bola otrasna vcera keby som nemal SUVcko tak neviem ci vobec dojdem....
sklucis napísal:WNT napísal:2% sa stahuju aj ked sa garant nevyzbiera??vcera bol garant 20K sa vyzbieralo sa 26...a aj napriek tomu sa strhlo...takze to sa strhne asi tak ci tak len potom necham naco je tam tych 1000+100eciek...to za tych 2600 uz nemohol vyplatit tych 5 dealerov???oki som zvedavy oco budeme zajtra hrat ako ta cesta bola otrasna vcera keby som nemal SUVcko tak neviem ci vobec dojdem....
nie, iba ak sa prezbiera
aleako si to zvrtol na samochvalu
WNT napísal:sklucis napísal:WNT napísal:2% sa stahuju aj ked sa garant nevyzbiera??vcera bol garant 20K sa vyzbieralo sa 26...a aj napriek tomu sa strhlo...takze to sa strhne asi tak ci tak len potom necham naco je tam tych 1000+100eciek...to za tych 2600 uz nemohol vyplatit tych 5 dealerov???oki som zvedavy oco budeme zajtra hrat ako ta cesta bola otrasna vcera keby som nemal SUVcko tak neviem ci vobec dojdem....
nie, iba ak sa prezbiera
aleako si to zvrtol na samochvalu
samochvalu?to myslis akoze ten stary 10rocny srot aj ked je to mercedes?myslim ze je tak v cene Bi na high rollerked bolo nove bolo fajn
oki takze zaver je ten ze aj ked sa nevyzbiera aj ked sa prezbiera 2% idu do plynu...no fajn
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.