sklucis napísal:na koho?
NemCheck má asi na mysli tento svoj príspevok vo fóre vyššie:
NemCheck napísal:Poprosil by som aj prispevky o ceskych hracoch Brandejs, Hajek, Serdjan, Jovovic, .. ked by bolo nieco zaujimave. Thanks
sklucis napísal:na koho?
NemCheck napísal:Poprosil by som aj prispevky o ceskych hracoch Brandejs, Hajek, Serdjan, Jovovic, .. ked by bolo nieco zaujimave. Thanks
Stanley VII napísal:sklucis napísal:na koho?
NemCheck má asi na mysli tento svoj príspevok vo fóre vyššie:NemCheck napísal:Poprosil by som aj prispevky o ceskych hracoch Brandejs, Hajek, Serdjan, Jovovic, .. ked by bolo nieco zaujimave. Thanks
Mercedes napísal:No vidíte slečna, že sa dá robiť report aj na vyššej úrovni... Oproti včerajšku je to diametrálne odlišné...
Robo vysunul plnú za 13,000 s A-5, doplatil Koleno s Q-9 a Rasty s A-K len dorovnal (nechal si 24,000 behind). Flop vyšiel 2-5-9, kde Rasty pushol Ai
sklucis napísal:Mercedes napísal:No vidíte slečna, že sa dá robiť report aj na vyššej úrovni... Oproti včerajšku je to diametrálne odlišné...
-nie som slečna
-to nie vaše pripomienky su v hre, ale to ze dnes je uz dolezitejsi den. . .
Mercedes napísal:sklucis napísal:Mercedes napísal:No vidíte slečna, že sa dá robiť report aj na vyššej úrovni... Oproti včerajšku je to diametrálne odlišné...
-nie som slečna
-to nie vaše pripomienky su v hre, ale to ze dnes je uz dolezitejsi den. . .
Pre mňa ako čitateľa nie je podstatné na základe akého impulzu sa zlepšila Vaša práca, dôležitý je výsledok. A ten je dnes skutočne fajn. Len si to nekazte niečím ako že dnes je dôležitejší deň. Lebo v turnaji je dôležitá ktorákoľvek handa v ktoromkoľvek dni od ktoréhokoľvek hráča. Či hráči zo včera si nezaslúžia pozornosť? Veď je medzi nimi víťaz turnaja!
A za slečnu sa ospravedlňujem...
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.