Live report: Majstrovstvá Slovenska v Pokri €100,000 GTD -

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Majstrovstvá Slovenska v Pokri €100,000 GTD -

Odoslaťod playmissy 18 Mar 2016 05:14

pincoil napísal:O 23:18 napisete,ze do dna 2 postupuje 10% ucastnikov a zrazu sa konci 13.levelom. :shock: Neskoncia sa tieto Majstrovstva Slovenska tak,ze sa budu opakovat po prihovore a obsiahlom clanku Judr.Valentina Mikusa ? :lol2:

Každému hráčovi bolo pri registrácii povedané, že sa bude hrať 13 levelov. Keďže sa neotvoril day1 v partnerských kluboch, nebolo to nutné tlačiť do itm a predlžovať hru. V článku je chyba, všetci hráči o tom vedeli dopredu.
playmissy

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roy016 18 Mar 2016 05:46

playmissy napísal:
pincoil napísal:O 23:18 napisete,ze do dna 2 postupuje 10% ucastnikov a zrazu sa konci 13.levelom. :shock: Neskoncia sa tieto Majstrovstva Slovenska tak,ze sa budu opakovat po prihovore a obsiahlom clanku Judr.Valentina Mikusa ? :lol2:

Každému hráčovi bolo pri registrácii povedané, že sa bude hrať 13 levelov. Keďže sa neotvoril day1 v partnerských kluboch, nebolo to nutné tlačiť do itm a predlžovať hru. V článku je chyba, všetci hráči o tom vedeli dopredu.

Dakujem za odpoved. Tuto chybu beriem na seba ja. Kedze som sa z NR do BA musel brodit viac ako 2.5 hodiny (nasledne riesil dalsi problem s netom), nevedel som o tejto informacii (povodne to bolo ze sa bude hrat do 10 percent), tak som to do reportu daval tak, ze sa hra do 10%. O tejto info, ze sa hra do konca 13. levelu som sa dozvedel az ked som to napisal do reportu. Nie je to chyba Golden Vegas. Ani moja. Bol som rad, ze som do BA dorazil zdravy a nasledne vyrisil net. Bola to v tom strese zhoda nahod. Ale beriem to na seba. Mal som sa informovat, ze je to inak. Koniec koncov, 119 entries a postupilo 18-nast. Cize aj povodnym systemom by to sedelo. Ale este raz sa ospravedlnujem, ta chybna info pocas reportu vysla odomna. Dakujem za pochopenie.
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod Tiger080882 18 Mar 2016 07:29

Preco nikde neuviedli ze sa hra len 13 levelov?????vcera som nesiel,lebo som mohol len do 6 rana hrať-a minule to trvalo dlhsie,tak som nechcel riskovat,ze nebudem moct dohrat..... Cize som prisiel o jeden hraci den.....,,dakujem" a urcite som nebol sám co sa drzal 10% a neprisiel,len kvôli tomu,lebo piatok musí ist pracovat
Tiger080882

Založený: Dec 2014
Poďakoval/li: 17 krát/0 krát

Odoslaťod Rybička 18 Mar 2016 08:27

Ja som tiež nešiel kvôli tým 10% tám postupujúcich :x mohli dať vedieť že sa to zmenilo, pravdepodobne by prilákali viac hráčov ktorý boli nerozhodnutí.. :fish:
Obrázok používateľa
Rybička

Založený: Feb 2016
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ramzey 18 Mar 2016 09:41

Xerxes1 napísal:... Chcel by som vediet ci ramzey este sedi na bare :D :D :D

Posedel som si v pohode, dakujem za opytanie :)
Clovek uz nemoze ani kamaratov ist pozriet bez toho aby ho neriesili na pokerportali :shock: :shock:
Chcel by som aj ja mat zivot ako vy :fish:
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod APminer 18 Mar 2016 10:35

ramzey napísal:Clovek uz nemoze ani kamaratov ist pozriet bez toho aby ho neriesili na pokerportali :shock: :shock:

njn, to je daň být celebritou ... :lol2:

musíš mít nachystanou tiskovou zprávu nebo dát rozhovor, prostě se veřejně ohlásit ......

Za tento príspevok od APminer poďakovali :
3Sammy
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!