Vzhľadom na množstvo Slovákov ktorým sa počas Day 1 darilo sme sa rozhodli pre live report už počas Day 2. Veľmi dobre sa vodí hlavne Mariovi Alinovi ktorý má stack viac ako 200,000, či Tiborovi Ďurišovi ktorý má stack tesne pod týmto číslom. V hre sú aj ďalší, ako Martin Mečiar, sudden, TomMolivan, O´Shark, atď....
22:25 - bublina prasknutá, účastníci finálového dňa známi. Prinášame vám stacky našej trojice Tibor Ďuriš 683,000, Maťo Mečiar - 559,000, Tomáš Molčan - 430,000.
Chipcount všetkých hráčov Vám prinesieme zajtra.
Mám toho dosť, stáť na nohách 9 hodín už nie je pre mňa :). Ak sa v hre nachádzajú aj ďalší Slováci, tak sa to pokúsime zajtra zistiť a budeme sa venovať aj im. Ak nebol nejaký opis ruky najlepšie podaný, ospravedlňujem sa, snažil som sa tu lietať ako sa dalo. Ďakujem za spoluprácu Slovákom v hľadisku, ako aj Harovi.
Držíme našim chalanom zajtra palce!
22:15 - čakáme na prasknutie bubliny finálového dňa, hrá sa hand for hand
Hrajú sa blinds 10,000/20,000/a3,000. V hre pokračuje 28 hráčov. A mimochodom, Tibor bol odsadený z table kde je Tom a prisadený na Maťov table.
22:10 - Maťo ničí súperov
Ťažko opisovať každú handu v ktorej sa Maťo nachádza, lebo to by som písal za orbit na jeho stole 7 rúk :). V poslednej ruke zobral s TOP párom približne...
Celý článok => Live report: PFP 2013 - Day 2: Trojica Slovákov ide do finálového dňa