Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
210 prispevkov a ani jedine "buu" ci "muu" od GV. Mozno uz stvrty den rozmyslaju, jak kurwa toto obhajit...
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
TomMolivan napísal:Tomu sa hovorí vyjadriť sa k merítku veci
vies komu GV skutocne patrí?vies kde koncia tie peniaaze co tam pokrovy hraci a gambleri nechavaju?alebo to nove BC co ma furt overlay?vies to?totizto ja si myslim ze tam je merito veci pozriet sa na to kto z toho profituje a potom pochopis par veci...ono je to tak so vsetkym...ked niecomu nerozumies pozri sa kto na tom profituje a hned uvidis veci jasnejsie.pls este 9karm nech tu uz s tym nickom nestrasim

- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
WNT napísal:TomMolivan napísal:Tomu sa hovorí vyjadriť sa k merítku veci
vies komu GV skutocne patrí?vies kde koncia tie peniaaze co tam pokrovy hraci a gambleri nechavaju?alebo to nove BC co ma furt overlay?vies to?totizto ja si myslim ze tam je merito veci pozriet sa na to kto z toho profituje a potom pochopis par veci...ono je to tak so vsetkym...ked niecomu nerozumies pozri sa kto na tom profituje a hned uvidis veci jasnejsie.pls este 9karm nech tu uz s tym nickom nestrasim
Kto to vlastní? V ORSR je uvedený Ján Mikuš, Jana Mikušová a Petráš Investments kde sú spoločníci Valentín Mikuš a Emil Petráš. Nejaká Jana Mikušová chodí hrávať poker ak sa nemýlim. Snáď to nie je zároveň aj vlastníčka? Títo ľudia sú spoločníci vo viacerých firmách. Alebo ide len o biele kone ?

-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Tiger080882 napísal:tiež dúfam , ale sprostá slovač tam dojde , ovečky otupené budu stáť v rade ako obyčajne , určite aj drvivá vačšina s tých čo tu vypisujú , že už nikdy .......
Ja tam napriklad urcite pridem.....ved to tu rozobera dookola 5-10 ludi.Takze aj keby neprisli vsetci co tu vypisuju,tak nebude 300 ludi,ale len 290-co je fajn.
PS:to neznamena ze som na strane GV,len su tam fajn ludia,ktory vytvaraju prijemnu atmosferu a za to cele vobec nemozu.Aj ja som bol poskodeny,ale bohuzial zijeme v SR....takze asi tak[/quote]
Golden Vegas musí byť veľmi smutné že na tom finálovom stole nesedelo 9 takých ľudí ako ty, všetko by bolo v poriadku, s kľudom by sa dohral turnaj, víťaz by si domov odniesol krásnu trofej, ale samozrejme oni by sa tešili najviac že im prešiel podvod o ktorom sa ľuďom ani nesnívalo.[/quote]
Krasnu trofej????ved tie trofeje co mavaju sa ti fakt pacia?podla mna su fakt hrozne...[/quote]
Obv som to myslel ironicky

- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
DevilMayCry napísal:Kto to vlastní? V ORSR je uvedený Ján Mikuš, Jana Mikušová a Petráš Investments kde sú spoločníci Valentín Mikuš a Emil Petráš. Nejaká Jana Mikušová chodí hrávať poker ak sa nemýlim. Snáď to nie je zároveň aj vlastníčka? Títo ľudia sú spoločníci vo viacerých firmách. Alebo ide len o biele kone ?
obrat za r.2014 1,7mil strata -31.000
-
Stryko drzgros - Príspevky: 110
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/9 krát
Roy a PP ludia, ako ste na tom s odpovedami? 

- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
...no len kratko.Roy pisal ,ze uz caka na odpovede ale akurat nik nam este neposlal otazky 

- diamondsguru
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
mne Roy vravel, že poslal
idem mu volať ... už asi aj Roy moneypooluje 

- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Poslal som urcite (28.7. o 13:13). Skus pozriet do spamu. Ale posielam teda este raz z ineho emailu. Ak nepridu ani teraz, tak napis pls znovu. Poslem Ti to potom cez facebook.
diamondsguru napísal:...no len kratko.Roy pisal ,ze uz caka na odpovede ale akurat nik nam este neposlal otazky
Naposledy upravil 016roy dňa 30 Júl 2015 14:53, celkovo upravené 2 krát.
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Inak, od buschleho uz mame odpovede, tie vam postnem za chvilku na stranku
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.