Live reporting - WPT Slovakia (Day 1A)
Re: Live reporting - WPT Slovakia (Day 1A)
no panovi fisherovi som to potom friendly vratil,ja AK,on raise,ja 3bet on push za 30 bb,ja insta call,mal QQ,flop K,turn Q....
-hlavne kym bol na stole pan zeleny tak to bol dost hardcore,zajtra snad spisem report nejaky,gn
-hlavne kym bol na stole pan zeleny tak to bol dost hardcore,zajtra snad spisem report nejaky,gn
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
hento je inak joke ze niekto do miliondvestotristotrilionoveho potu nezacalluje dagovi na river 125?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
nejak som si nevsimol info o pocte hracov. Vie niekto kolko ich tam bolo vcera, piste to s toleranciou +/- 2 hraci, ak to neviete aspon takto presne tak ani nepsite
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
popoBA napísal:hento je inak joke ze niekto do miliondvestotristotrilionoveho potu nezacalluje dagovi na river 125?
collusion ako sviňa.. =)
- mmcanny
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 55 krát/5 krát
DevilMayCry napísal:nejak som si nevsimol info o pocte hracov. Vie niekto kolko ich tam bolo vcera, piste to s toleranciou +/- 2 hraci, ak to neviete aspon takto presne tak ani nepsite
86-92
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
usetril 125 chipov a hlavne nemusel ukaz karty kvoli table imidzu co sa na tom neda pochopit?ale bol to pruuuuuuuuser musel tam velky prievan...
- nutsbaby
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
7castle napísal:DevilMayCry napísal:nejak som si nevsimol info o pocte hracov. Vie niekto kolko ich tam bolo vcera, piste to s toleranciou +/- 2 hraci, ak to neviete aspon takto presne tak ani nepsite
86-92
thx dnes bude asi vacsia navsteva ako vcera a tak sa asi fakt naplnia tie odhady o 250hracoch....tak to uz je pekne cislo
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
nutsbaby napísal:usetril 125 chipov a hlavne nemusel ukaz karty kvoli table imidzu co sa na tom neda pochopit?ale bol to pruuuuuuuuser musel tam velky prievan...
aky uz len moze mat table image, ked ostatni vidia ze foldol 125 na river. Asi kazdy pochopi, ze mal trash aj bez toho aby videl karty
- Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali :
- mmcanny
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
aj tak musel ratat s tym ze si niekto vyziada aby mu floor tie karty odkryl prave koli collusion, sa cudujem ze to nikto neurobil
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Live reporting - WPT Slovakia (Day 1A)
A co to ten collusion ?
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.