Live reporting - WPT Slovakia (Day 1B)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live reporting - WPT Slovakia (Day 1B)

Odoslaťod tomas.ziak 01 Apr 2011 14:24

Sry chlapci za meškanie. Sťahujeme sa s prateľkou a mal som este vybavovačky. O chvíľu som v Golden Vegas a všetkyinfo o hráčoch aj payout structure nahodíme. Registrácia prebiehala až do dnes 14:00, takže až teraz bude vobec možné zverejniť payout.

Sent from my iPhone.
tomas.ziak

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 2 krát/7 krát

Odoslaťod DevilMayCry 01 Apr 2011 14:32

tomas.ziak napísal:Sry chlapci za meškanie. Sťahujeme sa s prateľkou a mal som este vybavovačky. O chvíľu som v Golden Vegas a všetkyinfo o hráčoch aj payout structure nahodíme. Registrácia prebiehala až do dnes 14:00, takže až teraz bude vobec možné zverejniť payout.

Sent from my iPhone.

priatelka ma prednost pred pokrom ?? to kde sme ? :D
nie nie tak to ma byt...ja tiez dava prednost svojej polovicke v takychto situaciach ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod hegides 01 Apr 2011 14:45

tomas.ziak napísal:Sry chlapci za meškanie. Sťahujeme sa s prateľkou a mal som este vybavovačky. O chvíľu som v Golden Vegas a všetkyinfo o hráčoch aj payout structure nahodíme. Registrácia prebiehala až do dnes 14:00, takže až teraz bude vobec možné zverejniť payout.

Sent from my iPhone.

.ono to vobec nevadi si myslim, len je vzdy fajn ked sa o tom aj vie, napr. vcera ked zacal ten break ste tam kludne mohli napisat ze zacina break ozveme sa ked skonci za hodinku a pol, a ked vcera napisete ze day 2 zacina 14:00 a viete ze to nebudete stihat tak opat staci len napisat, report zacne s malym meskanim, alebo nieco podobne.. aspon tu ludia nemusia dve hodky refreshovat ci uz je nieco nove :) kazdopadne vdaka za tieto reporty, a toto berte len ako konstruktivnu kritiku/ pripomienky na zlepsenie ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!