no ako povedal castle o ten mincash mi nejak nejde ,skor by som chcel uluckovat vitaztvo dostal som celkom dobry stol kde mam len jeden mega stack (teda aspon myslim ze to je dobre) a vacsinu tych nizsich stakov . Dufajme hlavne ze situacia bude ina ako vcera ked som nemal sancu ani len vypadnut nie to este zdoublouvat kedze som nemal ani len walk na button aby som pushol daku blbost, a kedze sme strasne dlho hrali 6max a superi si otacali stale KK AA AK QQ a tak nebolo sance
Viacero ludi sa vyjadrilo, ze ich nezaujima 21.cena. Je mozne, ze nebude ani bubble faza. Uvidime. Inak nas stol sa mi tiez celkom pozdava. Vzhladom na mena a stacky na ostatnych stoloch.
14:07 - 24. místo - Michal Medveď Ondřej Vinklárek raisnul s esy a short stack Michal Medveď s devítkami poslal allin. Vinklárek call a zázrak se nekonal.
19:40 - 8. místo - Dušan Privozníka Souboj blindů byl konečnou pro Dušana Privozníka. Na flopu 6 5 6 se dostal do allinu proti Janu Bezpalcovi. Privozník držel A 6 ale to bylo na Bezpalcovy 5 5 málo. Turn 5 jen potvrdil jeho vítězství a river K již nemohl změnit vůbec nic.