Marce Luske vyzýva na zjednotenie pravidiel

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Marce Luske vyzýva na zjednotenie pravidiel

Odoslaťod admin 05 Mar 2013 12:56

Diskusia k článku: Marce Luske vyzýva na zjednotenie pravidiel

Určite ste si to všimli aj v nejednom Slovenskom klube. Malé rozdiely v pravidlách častokrát hráčov dostávajú do pomykova. Občas, aj keď našťastie zriedkavo to prerastá k hádke. Ani svetové série ako WPT, či EPT nemajú úplne identické pravidlá. FIDPA sa snažila ešte v roku 2008 stanoviť presné a spoločné pravidlá. Marcel Luske apeluje, aby sa nimi pridŕžal celý pokrový svet.

FIDPA (Federation Internationale de Poker Association) stanovila ešte v roku 2008 súbor 81 pravidiel, ktoré nájdete stále zverejnené na ich internetovej stránke. Marcel Luske sa cez víkend zamyslel nad ich implementáciou do všetkých pokrových klubov/kasín. Ako sám hovorí, malo by to za následok ukončenie všetkých sporov.

Známy 59-ročný pokrový gentleman, ktorý v live turnajoch zarobil za svoju kariéru cez $4,000,000, pričom 20-krát skončil v ITM na WSOP, 4-krát to dokázal na WPT a v rovnakom počte sa mu to podarilo aj na EPT, sa cez víkend pre médiá rozhovoril o definitívnom zjednotením pravidiel.

Práve s takou myšlienkou prišla FIDPA ešte v roku 2008. Luske na margo súčasnej situácie dodáva "Bez ohľadu na to, či idete do Monaca, Bellagia, alebo kdekolvek inde, musíte sa naučiť pravidlá toho konkrétneho kasína. To značí zbytočnú komplikáciu pre hráčov." A ako ďalej dodáva "Jednotné pravidlá...

Celý článok => Marce Luske vyzýva na zjednotenie pravidiel
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Marce Luske vyzýva na zjednotenie pravidiel

Odoslaťod ferkan 05 Mar 2013 14:26

v showdowne ukazat hned obidve karty inak je ruka mucknuta toto by ma potesilo :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod 016roy 05 Mar 2013 14:36

ferkan napísal:v showdowne ukazat hned obidve karty inak je ruka mucknuta toto by ma potesilo :)

Ved Boris Ti ich ukaze este pred showdownom :)
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod ferkan 05 Mar 2013 15:01

iba ked pije :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Vivi 05 Mar 2013 15:06

Mne vadí pravidlo "víťazná ruka musí byť vždy ukázaná" používané v istom klube. Veď keď ju chce vidieť, nech ukáže aj tú svoju. Ak muckne/foldne mám predsa nárok na výhru aj bez ukázania.

Za tento príspevok od Vivi poďakovali :
D21
Vivi

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!