Martin Staszko končí v Teamu P****Stars PRO
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Martin Staszko končí v Teamu P****Stars PRO
Jedina vec, ktora ma na danej veci zaraza je ze v clanku pisu ze sa bude moct vratit k svojmu staremu nicku, myslim si ze je to proti integrite hier. Uz to ze mu to dovolili vymenit za jeho meno si myslim ze bolo vyrazne porusenie ich zasad.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Že P****Stars Pros menia nick za real name je vcelku bežné.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
hegides napísal:.yup a bendik, ktory verejne prehlasuje ze online je rigged by mal reprezentovat P****Stars..
Samozrejme, a trval by som na tom, aj ako pro
Samozrejme, nejakych cca 100K USD padne kazdemu vhod /aj profikom!
PS potrebuju ludi, ktori sa vedia predat a aby boli znami v sirokej verejnosti, aj negativne, alebo hlupe ciny, o ktorych hovori cela pokrova verejnost /namalovana hlava, alebo buzerantka.../ su pre PS 100x lepsie ako karovana kosielka, alebo moj pupok
takze, ak chcete byt PSPRO nemusite extra hrat, musite sa predat, snazte sa
- Za tento príspevok od janobendik poďakovali - 2:
- AlfaZz, ramzey
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
preco aj karovana kosielka je nieco ine...ved to spominali komentatatori este aj tento rok na wsop...takze stazsko rozhodne zaujal aj svojim vyzorom aj hrou ...ja neviem ved ked sa snim niekto budete rozpravat tak dajte vediet preco vlastne skoncil...osobne si myslim ze je to bolo vzajomne rozhodnutie urcite je za tym aj kopec prace ktoru nevidime a ktoru sa martinovi nechcelo podstupovat medialny zaujem atd atd...sam som zvedavy co povie ked bude s nim nejaky rozhovor...trebars teraz v prahe by sa ho na to mohol niekto z tunajsich redaktorov na to spytat...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Martin Staszko
Hodně lidí se mně ptá,proč jsem se z PS dohodl na ukončení spolupráce.
Smlouvy Pro hráčů jsou na rok (většinou kalendářní) a moje skončila k 30.11. Dohodli jsme se,že v barvách PS odehraji ještě Eureku a EPT v Praze a pak spolupráci ukončíme.
Každopádně jsem rád,že jsem mohl být rok v PS pro týmu, byla to velmi dobrá zkušenost a spolupráce s různými PS lidmi po celém světě byla výborná.
Na jednu stranu mně mrzí,že jsem od PS nedostal další nabídku, na druhou věřím,že mi to,že nebudu v týmu pokerově prospěje.
ČR a Slovensko jsou malé země a rozumím tomu,že PS chce mít v našem malém regionu jen 2 PS pro. Svým vlastně už bývalým týmovým kolegům Martymu a Dagovi přeji hodně štěstí.
Hodně lidí se mně ptá,proč jsem se z PS dohodl na ukončení spolupráce.
Smlouvy Pro hráčů jsou na rok (většinou kalendářní) a moje skončila k 30.11. Dohodli jsme se,že v barvách PS odehraji ještě Eureku a EPT v Praze a pak spolupráci ukončíme.
Každopádně jsem rád,že jsem mohl být rok v PS pro týmu, byla to velmi dobrá zkušenost a spolupráce s různými PS lidmi po celém světě byla výborná.
Na jednu stranu mně mrzí,že jsem od PS nedostal další nabídku, na druhou věřím,že mi to,že nebudu v týmu pokerově prospěje.
ČR a Slovensko jsou malé země a rozumím tomu,že PS chce mít v našem malém regionu jen 2 PS pro. Svým vlastně už bývalým týmovým kolegům Martymu a Dagovi přeji hodně štěstí.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.