Mike Sexton: „Pa***Poker LIVE Tour môže byť najväčšou na svete“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Mike Sexton: „Pa***Poker LIVE Tour môže byť najväčšou na svete“

Odoslaťod admin 07 Jún 2017 08:30

Diskusia k článku: Mike Sexton: „Pa***Poker LIVE Tour môže byť najväčšou na svete“

WPT a Mike Sexton patrili 15 rokov neodmysliteľne k sebe, ale teraz sa už majú veci inak, keď sa ikona World Poker Tour rozhodla opustiť loď, aby sa stala kapitánom inej - Pa***Poker. Nový riaditeľ herne prezradil, že chce dostať herňu znova na vrchol.

Počas turnaja WSOP 2017 v Las Vegas odbehol Mike Sexton na slovíčko pre pokerlistings.com a odhalil svoje plány pre budúcnosť Pa***Poker.

Ste synonymom pre World Poker Tour. Odkiaľ prišlo rozhodnutie opustiť WPT?

„Prišlo kvôli príležitosti od Pa***Poker. Ponúkli mi pozíciu predsedu spoločnosti a Pa***Poker kedysi vlastnil WPT. Teraz sa tieto dve spoločnosti rozdelili. WPT sa bude snažiť pracovať so všetkými online herňami na propagovaní eventov, zatiaľ čo Pa***Poker LIVE tour ide svojou vlastnou cestou.“

Budete vo všeobecnosti hrať nejaké WPT eventy po úspechoch v minulom roku?

„Možno si ich pár zahrám. Napríklad ten v Bellagiu alebo Tournament of Champions. Dúfam, že mi to dovolí môj nabitý program a dostanem sa aj do Montrealu na obhajobu titulu.“

Porozprávajte nám o novej funkcii v Pa***Poker. Zdá sa, že herňa zažíva znovuzrodenie...

„Robíme veľa vzrušujúcich vecí. Máme zoznam desiatich vecí, ktoré chce...

Celý článok => Mike Sexton: „Pa***Poker LIVE Tour môže byť najväčšou na svete“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!