Monte Carlo prichádza s ďalšími novinkami

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Monte Carlo prichádza s ďalšími novinkami

Odoslaťod admin 27 Jan 2016 13:00

Diskusia k článku: Monte Carlo prichádza s ďalšími novinkami

V Monte Carlo Košice sa už tento piatok odohrá FB Špeciál €3,000 GTD, ktorý si môžete zahrať iba za €18. Nedávno sme vás informovali o pripravovanom Polish Poker Championship s celkovou garanciou €60,000. Poznáme už niektoré detaily, napríklad o High Rolleri. V Monte Carle je v plnom prúde kvartálna liga a k dispozícii je aj cashback bonus €2,000 GTD.

Monte Carlo Košice si aj na tento týždeň pripravilo pre hráčov zaujímavý turnaj. V piatok 29.1. o 19:00 sa tu koná Facebook Šepciál s garanciou €3,000 a buy-inom €20+€3 double chance (1x re-entry). No zahrať si ho môžete aj lacnejšie. Zľava €5 na prvý buy-in do turnaja platí pri prihlásení sa cez internet na stránke Monte Carla, pridaní príspevku so svojím hračskym nickom k obrázku na ich facebookovej fanpage v udalosti a lajknutí obrázka do 12:00.

Hráč, ktorému sa počas turnaja podarí vyskladať 5-kový full house (555xx) získava €30 v turnajových kreditoch. Na výhru je potrebné použiť obe karty z ruky a kombinácia musí byť víťazná. V garancii sú zahrnuté dva tickety v hodnote €162 na main event Polish Poker Championship (PPC).

Polish Poker Championship na vás v Monte Carle Košice čaká už vo februári. Nedávno sme vás informovali, že main event bude mať garanciu...

Celý článok => Monte Carlo prichádza s ďalšími novinkami
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Monte Carlo prichádza s ďalšími novinkami

Odoslaťod nahodicka111 27 Jan 2016 14:38

Monte Carlo zjavne nie je spokojne s poctom aktivne hrajucich cashovkarov v tomto klube a jednou z noviniek je teda Cashback bonus.Myslim si ale,ze hlavny manager p.Ing.Krupar by mal zvazit inu vec.
Krupieri ani manageri by podla mojho nazoru v klube,ktory ich zamestnava vobec nemali hrat.Tak ako krcmar by vo svojom podniku nemal chodit opity.
Ako mozu hraci ist s radostou na cash game do klubu kde si BADBEAT JACKPOT vo vyske cca 18000 eur rozdelia manager klubu Marian Kubis alias EM KEY a byvaly krupier Richard Balco alias HUSKY pri pocte hracov 4,5 ? :oops:
nahodicka111

Založený: Nov 2015
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Odoslaťod swain 27 Jan 2016 19:06

nahodicka111 napísal:....................................... by mal zvazit inu vec.
Krupieri ani manageri by podla mojho nazoru v klube,ktory ich zamestnava vobec nemali hrat.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

toto by asi mali zvážiť všetci v každom klube , lebo sa to deje všade a aj mne to pripadá ako dobrý GRC a HAMBA !!!!!!
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod jeruslan 27 Jan 2016 19:13

Myslite na priselca s holou hlavou ?
:evil:
jeruslan

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 27 Jan 2016 20:03

nahodicka111 napísal:Monte Carlo zjavne nie je spokojne s poctom aktivne hrajucich cashovkarov v tomto klube a jednou z noviniek je teda Cashback bonus.Myslim si ale,ze hlavny manager p.Ing.Krupar by mal zvazit inu vec.
Krupieri ani manageri by podla mojho nazoru v klube,ktory ich zamestnava vobec nemali hrat.Tak ako krcmar by vo svojom podniku nemal chodit opity.
Ako mozu hraci ist s radostou na cash game do klubu kde si BADBEAT JACKPOT vo vyske cca 18000 eur rozdelia manager klubu Marian Kubis alias EM KEY a byvaly krupier Richard Balco alias HUSKY pri pocte hracov 4,5 ? :oops:

1. proč by měli nosit penize ke konkurenci .... trochu nelogicke ....

2. pravidla Jackpotu jsou jasne a muze to vyhrat kazdy ... ze se to podari managerovi nebo dealerovi je nahoda .....

3. a pokud už je bývalý zaměstnanec, tak by jsi zavedl doživotní zákaz vstupu ... :bad:

4. založ si svůj klub a zaveď tam všechny pravidla, které tady prosazuješ ... GL ....
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod nahodicka111 27 Jan 2016 21:38

1.mozno je to nelogicke,ale tu ide o psychologicky moment.aj miesacky na cashovke ci v kasinach na black jacku nemusia byt podvodne,ale ich existencia bude stale poznacena nezastavitelnymi prudmi uvah o tom ako to v skutocnosti je.
2.pisal som niekde,ze to nebola nahoda ?
3.spomenul som v mojom prispevku,ze byvalym zamestnancom by som dal dozivotny zakaz ?
4.vydat sa v dnesnej dobe pokrovou cestou na Slovensku je ista cesta do zahuby.a ak to spojis s inym hazardom a si nebodaj uspesny,zijes z nestastia druhych a skor ci neskor Ta nejakym sposobom dobehne karma.dakujem za radu,ale radsej nie.
nahodicka111

Založený: Nov 2015
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!