Najčastejšie chyby, ktorých sa v pokri dopúšťame

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Najčastejšie chyby, ktorých sa v pokri dopúšťame

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Najčastejšie chyby, ktorých sa v pokri dopúšťame

To čo má na to, či prehrávame, alebo vyhrávame, najväčší vplyv sú podľa mňa z dlhodobého horizontu chyby. V tomto článku si popíšeme chyby od úplne triviálnych až po tie, ktorým sa nevyhnú občas ani profesionáli. Začneme úplne prvou chybou, ktorej sa pri online pokri dopúšťame a tou je výber stolu. Pri výbere stolu sa stretávame z viacerými alternatívami chybami. Najhlavnejšou chybou pri výbere stolu je neodhadnutie našich finančných možností a preto je dôležité vybrať si stôl v súlade s našim bankrollom (viac v článku o bankroll managmente). Ďalšou chybou podľa mňa pri výbere stolu tak isto je zanedbávanie štatistík stolov pri cash games. Tieto štatistiky ako average pot a počet odohraných handov nám môžu podať pomerne presnú informáciu o tom, akí hráči pri stole sú, či prevažne agresívni, alebo opatrní. Nevšímanie si týchto štatistík nie je nejakou extrémnou chybou, no je to faktor, ktorý tak isto prispieva k nášmu zvýšenému zisku. Ďalšou chybou, ktorej sa hlavne začiatočníci dopúšťajú, je hranie veľkého množstva štartovných kombinácií. Hranie optimálneho množstva kombinácií je do značnej miery ovplyvnené priamo skúsenosťami a pre získanie spektra nami hraných kombinácií je potrebný čas. Pokiaľ, teda začiatočník sa...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Najčastejšie chyby, ktorých sa v pokri dopúšťame

Odoslaťod HOLINO 19 Mar 2009 15:11

mne raz jeden /na ktoreho 57o nestacilio moje AA/povedal ze moc pritom rozmyslam a to je chyba
HOLINO

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Najčastejšie chyby, ktorých sa v pokri dopúšťame

Odoslaťod Speeddy 24 Apr 2009 09:50

tim to nebylo spis tim ze mu vysly karty a tobe ne poker je i o stesti on ho prave mel
Speeddy

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

speeddy

Odoslaťod scorpiorado 24 Apr 2009 10:24

ak myslíš naozaj čo si napisal tak :gl:
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!