NL Holdem Heads up: Úvod
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: NL Holdem Heads up: Úvod
Hlavne si myslím, že to nie je štaNgast, ale štaMgast
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Jo a tiež sa teším na ďalšie články, zjavne to bude veselé čítanie. Inak mám pocit, že to autor odniekiaľ preložil, pretože tá terminológia znie alá google translator
Súhlasím s ľuďmi vyššie, HU na nižších limitoch je mŕtvy.
Som hral minulý mesiac na Pacificu NL30HU a po 2 týždňoch mi regovia nechceli dať akciu, proste keď som si prisadol, tak sa sitoutli.
Sadol som teda na PS NL50HU a tam sa všetky zápasy končili, keď som súpera tretíkrát 3betol.
Zväčša všetky trvali tak 20-30 rúk, akože sicko.
Hádam vyššie to môže byť zaujímavejšie, ale na to zase nemám skill
Súhlasím s ľuďmi vyššie, HU na nižších limitoch je mŕtvy.
Som hral minulý mesiac na Pacificu NL30HU a po 2 týždňoch mi regovia nechceli dať akciu, proste keď som si prisadol, tak sa sitoutli.
Sadol som teda na PS NL50HU a tam sa všetky zápasy končili, keď som súpera tretíkrát 3betol.
Zväčša všetky trvali tak 20-30 rúk, akože sicko.
Hádam vyššie to môže byť zaujímavejšie, ale na to zase nemám skill
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Takze zdravim, clanok som pisal ja, je pisany z mojej skusenosti avsak zo 4/5 doplneny z roznych zahranicnych zdrojov... Momentalne sa pracuje na clanku "pre flop hra"... Cenim si kritiku, avsak zatial nemozem nic velmi vyvracat pretoze nebolo nic napisane konkrektne... Co sa tyka BM = tato vec je myslim v poriadku, badokonca niektore zahranicne stranky odporucaju uplnym zaciatocnikom dokonca 100BI. Odomna zatial k tomu vse...
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
hrám na ipkori NL4 HU CG kde je strašné rake ale nevadí mi to lebo to je nodeposit bonus ale chcem sa spytať že čo je BI ? lebo na NL4 je možné od 1$ do 5$ BI. Tak ako sa to bere
- danielito
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
danielito napísal:hrám na ipkori NL4 HU CG kde je strašné rake ale nevadí mi to lebo to je nodeposit bonus ale chcem sa spytať že čo je BI ? lebo na NL4 je možné od 1$ do 5$ BI. Tak ako sa to bere
1BI by mal byt 100bb
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
na tak male HU CG sa vykasli, ten rake je neunosny este aj na nl30-nl50 v podstate, reesp hras 30 minut, oberes typka o BI(100bb) ale v pluse si len ja neviem 30:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
myslim ze HU je rake obmedzeny, nemal som problem ani na nizsich limitoch - jedine ak hras proti uplne pasivnemu hracovi ktory navyse limpuje kazdy button
btw štamgast, ujmy
btw štamgast, ujmy
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.