Noc suck-outov v CCC Bratislava najlepšie zvládol Ondra Mila

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Noc suck-outov v CCC Bratislava najlepšie zvládol Ondra Mila

Odoslaťod admin 01 Sep 2012 00:18

Diskusia k článku: Noc suck-outov v CCC Bratislava najlepšie zvládol Ondra Milaberský

Piatok láka asi každého k vypnutiu po celotýždňovej drine. Pre pokrových hráčov je to ale len ďaľšou príležitosťou na navýšenie bankrollu. V CCC Bratislava pripravili na piatočnú noc lákavý turnaj s buy-inom €33 a garanciou rovných €4,000. Turnaj si tu pinkol dokonca aj jeden z top SK hráčov, Marek Blaško a po pár rukách sa odobral za lepším zárobkom-cash.

Do turnaja sa zapojilo o jedného hráča menej ako minulý týždeň, no aj garancia bola nižšia a teda tentokrát pokorená. 68 registrácií a 54 rebuyov znamenalo prizepool vo výške €3,417. Pri stoloch si mieru pokrového umenia meralo klasické osadenstvo, no aj tváre, ktoré som nikdy nevidela. Pozitívna informácia, že sa v našom malom meste stále nájdu noví a noví hráči. Ostáva len dúfať, že bude táto stúpajúca tendencia pokračovať.

Posledné dva stoly sa zložili krátko po pol druhej ráno a v hre stále ostávali, okrem troch dám, aj Ondra Milaberský, Michal Kurka, Jožko Andrassy, Lukáš Ostatník, Pavel Palfy alebo Tomáš Žiak. AVG v tej chvíli činil takmer 68,000 pri blindoch 1,000/2,000 ante 300. Shortom neostalo iné ako sa opúšťať a navyše narážali na top handy. Jedného tak vyradil aj spomínaný Tomáš, keď jeho súper nemal príliš outov s A-Qo na Tomášové rakety. Na chipleade sa držal Pavel Pálfy s cca 150,000 chipmi. Dopomohli mu k tomu 4 monster handy po sebe.
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Noc suck-outov v CCC Bratislava najlepšie zvládol Ondra Mila

Odoslaťod ferkan 01 Sep 2012 13:05

Som nevedel ze chipleader ma povinnost dorovnat s any2 ked mu pushne SB ;) inac pekny report

Za tento príspevok od ferkan poďakovali :
TomMolivan
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod sklucis 01 Sep 2012 13:23

ferkan napísal:Som nevedel ze chipleader ma povinnost dorovnat s any2 ked mu pushne SB ;) inac pekny report

vidis vidis, nepoznas pravidla a potom sa divis, ze nevyhravas :)
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod APminer 01 Sep 2012 13:48

sklucis napísal:
ferkan napísal:Som nevedel ze chipleader ma povinnost dorovnat s any2 ked mu pushne SB ;) inac pekny report

vidis vidis, nepoznas pravidla a potom sa divis, ze nevyhravas :)

+1 :good: :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!