O svojich pocitoch pred final table rozprávala aj trojica s

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

O svojich pocitoch pred final table rozprávala aj trojica s

Odoslaťod admin 16 Aug 2011 09:14

Diskusia k článku: O svojich pocitoch pred final table rozprávala aj trojica s menšou šancou na víťazstvo

Nemajú dobrú východiskovú pozíciu, no svojej šance sa rozhodne nevzdávajú. Všetci sa ale zhodli na tom, že druhé miesto by brali hneď. Poradí si s nástrahami najlepšie vedecký kriminalista s počítačom v hlave, alebo podnikateľ z Belize ktorý sa v malej krajine cíti ako doma. Zástupca východného bloku Makiievskyi hovorí o sne.... Najstarší člen November Nine Badih Bounahra je rodák z Libanonu, momentálne žijúci v malom štáte nachádzajúcom sa na pobreží Strednej Ameriky v Belize. V priebežnom poradí je na 6. mieste so stackom 19,700,00, čo nie je zlá východisková pozícia. Na WSOP štartoval po 4-tý krát. Organizátori WSOP sa ho sýtali, čo na jeho úspech hovoria v jeho malej krajinke "V Belize sú vášniví ľudia. Máme radi šport. Všetci sa v posledných dňoch pozerali na WSOP na TV stanici ESPN. Nikto z Belize tomu neveril, že sa dostanem tak ďaleko." Jedným z najslávnejších hráčov zo Strednej Ameriky je Humberto Brenes, poznáš ho? "Áno, hral som s ním asi 6-krát na stole, bola s ním vždy zábava."

Ako prebiehal turnaj, s čím si vlastne do neho išiel, mal si nejaké cieľe? "No hral som to hand-for-hand. Vždy som hral o to, aby som si zahral aj ďalší deň. Keď nás bolo 10, tak som kvôli tomu zahodil aj Q-Q, ľudia to budú môcť vydieť na ESPN." Dosiahol si to, perfektné, čo ďalej? "Prídem sem s celou posádkou. Povzbudzovať ma bude okolo 60 kamarátov." Zostáva...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!