1zart1 napísal:
Takze dnes sa stretneme, stara garda? Zeby som to teda skusil systemom Dvoch tlacidiel?
to funguje jen mladym ja to zkousel taky a 3. AI byl moje konecna
1zart1 napísal:
Takze dnes sa stretneme, stara garda? Zeby som to teda skusil systemom Dvoch tlacidiel?
Hufelix napísal:To uz je katastrofálne... Mám cez 5000 pri blindoch 150 - 300... Kolega pushne 3000 a ja volám s AK... On ukazuje 99. Prehrávam flip, nič mi nedôjde. Ostáva mi okolo 2000 a obhru mi príde na ruku QQ. Pushnem a Evička ma callne s AK. NA river jej dôjde K. Ako, kde robím chybu??? Kto ma zaklial?
Hufelix napísal:To uz je katastrofálne... Mám cez 5000 pri blindoch 150 - 300... Kolega pushne 3000 a ja volám s AK... On ukazuje 99. Prehrávam flip, nič mi nedôjde. Ostáva mi okolo 2000 a obhru mi príde na ruku QQ. Pushnem a Evička ma callne s AK. NA river jej dôjde K. Ako, kde robím chybu??? Kto ma zaklial?
hurikkanI napísal:zablokujte někdo chat a diskuzi mortylenovi...nebaví mě ho už poslouchat. jeho výrazi už mě fakt nebaví poslouchat. Pokud sem podle něj gamber když callnu 60 s KQ tak nevím...nazve mě luckerem když mi dojde na flopu postupka a on vyhraje když mu dojde FH na riveru... KDO JE LUCKER....nechápu
24roman napísal:Musíš uznať Listen2DnB, že tá posledná hra dopadla spravodlivo. nice HU.
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.