´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (1.časť)
Re: ´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (1.časť)
Jasne.. zle som to precital..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
nie nie proti tebe, dokonca ak si to precitas naozaj pozorne zistis, ze som nenapisal nic, z coho by logicky vyplyvalo, ze 'sa dementne vyjadruje'. Osocovat ludi len tak, to nie je moje
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ANo, precital som si to este raz.. som sa zlakol, ze som vyjadril svoj nazor a este som bol za to odsudeny
- Cawo444
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
[x] 17 rokov
[x] zije s maminkou
[ ] pro
[ ] zarobil 100K
[ ] skusenosti s full-time job
[ ] viacero ludi nesuhlasi so smiesnym nazorom = sekta
[ ] predstavy o realite cloveka bez skusenosti > skusenosti profesionala
[ ] bez 100Ke+ zarobku/rok sa neda byt pro. hlavne nie v ekonomike, kde vacsina ludi zarobi menej ako 10K )
[x] those who know, do not speak, those who speak...
[x] zije s maminkou
[ ] pro
[ ] zarobil 100K
[ ] skusenosti s full-time job
[ ] viacero ludi nesuhlasi so smiesnym nazorom = sekta
[ ] predstavy o realite cloveka bez skusenosti > skusenosti profesionala
[ ] bez 100Ke+ zarobku/rok sa neda byt pro. hlavne nie v ekonomike, kde vacsina ludi zarobi menej ako 10K )
[x] those who know, do not speak, those who speak...
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Cawo ja som tú diskusiu viedol na margo MTT, nie tvoje hlúpe štatistiky celkovo. Ako bolo spomenuté, MTT je len obyčajná lotéria, nič viac a je jedno, aké buyini hráš, či low alebo high a trafiť niečo obrovské, je mega luck a žiadny skill. Ja netvrdím, či je niekto dobrý hráč alebo slabý, pointa je úplne niekde inde. Lebo kopec pro sa neustále umiestňuje na dobrých turnajoch či už live alebo online. Víťaz WSOP Joe Cada je toho príkladom, mal určite mega skill na final table buhahahaha
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Ok.. ale mam pocit, ze si trosku odporujes.. na jednej strane hovoris ze je to o lucku.. a na druhej strane hovoris, ze pokec pro sa neustale umiestnuje v top..
- Cawo444
jejda prepáč, to malo vyznieť sarkasticky moja chyba
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
zaujimave sledovat diskusiu o tom kto je pro a kto nie je hehe.. co myslite- taky lukšík, futbalista zo senice je profesionalny futbalista alebo amater? podla zarobku oproti messimu, lamparda a spol je asi tazky amater, ale hra to zhruba tolko hodin denne ako najlepsi hraci sveta a samozrejme sa tym zivi, a dokonca hra rovnako ako ooni v repre.. takze neriesil by som kolko ma chalan z toho prijem, ale ak vymaka supernovu na pstars a je v profite tak nemoze byt zly hrac kedze na starse su daleko najlepsi hraci..
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
svatos21 napísal:zaujimave sledovat diskusiu o tom kto je pro a kto nie je hehe.. co myslite- taky lukšík, futbalista zo senice je profesionalny futbalista alebo amater? podla zarobku oproti messimu, lamparda a spol je asi tazky amater, ale hra to zhruba tolko hodin denne ako najlepsi hraci sveta a samozrejme sa tym zivi, a dokonca hra rovnako ako ooni v repre.. takze neriesil by som kolko ma chalan z toho prijem, ale ak vymaka supernovu na pstars a je v profite tak nemoze byt zly hrac kedze na starse su daleko najlepsi hraci..
hádžeš perly sviniam (dvom)
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.