Ako zvládaš downswingy? Máš počas nich problém s tiltom?
7castle: Ani nie, rozhodne nie s takým tiltom, že by som v zúrivosti odpálil pár turnajov. Určite hrám trochu horšie, keď mi nejde, tomu je asi ťažké sa úplne vyhnúť. Keď mi fakt nejde nejako nezúrim, ani nenadávam, skôr ma to doženie k slzám, ale nestáva sa to nejako často.
Veľa hráčov verí, že poker je o šťastí. Aký je podľa teba podiel šťastia v pokri?
7castle: Závisí od uhla pohľadu, na jednej strane obrovský, keďže akýkoľvek random hráč môže vyhrať WSOP ME či Sunday Million, na druhej strane samozrejme pri dlhodobom grinde akýchkoľvek stakes v akomkoľvek druhu pokru dobrí hráči vyhrávajú a zlí prehrávajú.
Hrávaš aj live. Aký je podľa teba rozdiel medzi live a online pokrom?
7castle: Obrovský, live hráči sú oveľa horší pokiaľ ide pokrový skill, hand selection, betsizing, porozumenie boardu, x-betovanie, odds a pod. Niektorí z nich ale dokážu naozaj využiť osobitosti live pokru a čítať protivníkov, preto dokážu byť napriek nedostatkom v teórii úspešní, a naopak preto mávajú dobrí online hráči niekedy problém zvyknúť si na live. V globále ale určite platí, že NL 200 live je porovnateľné s mikrolimitmi online, to isté platí aj o turnajoch.
Ako hodnotíš úroveň SK-CZ live pokrovej scény?
7castle: Live hrávam málo, z toho, čo...
Zobraziť celý článok