Osobnosti východu: Rozhovor s Miroslavom ‘ČIKOm’ Kravcom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Osobnosti východu: Rozhovor s Miroslavom ‘ČIKOm’ Kravcom

Odoslaťod admin 05 Okt 2011 10:50

Diskusia k článku: Osobnosti východu: Rozhovor s Miroslavom ‘ČIKOm’ Kravcom

Miroslav Kravec je momentálnym lídrom rebríčku Celebrity poker tour v Poker Clube Monte Carlo a je celkovo druhým na Slovensku v tomto rebríčku. V poslednom obodobí zažíva nevídaný hot-run, keď za posledné dva mesiace v 18 turnajoch Celebrity poker tour dokázal 6-krát zvíťaziť, 2-krát byť druhý, raz tretí a 4-krát skončil svoju púť pri finálovom stole. Okrem toho kraľuje všetkým turnajovým rebríčkom v Monte Carle a na svojom konte má aj víťazstvo v B**n Pokerportal.sk live Series.Ahoj ČIKO. V úvode by som ťa poprosil, aby si sa predstavil čitateľom pokerportalu.sk?ČIKO: Volám sa Miroslav Kravec, no v klube ma poznajú pod prezývkou ČIKO. Pochádzam z Košíc a s mojou manželkou, ktorá sa mimochodom tiež venuje pokru, máme dve krásne deti. Aké boli tvoje pokrové začiatky? ČIKO: A to mám akože povedať, že som začínal v krčme? Smiech. No kľudne hovor. ČIKO: Takže začínal som u kamaráta v krčme, kde sme si zaobstarali pokrovú sadu a tam sme po večeroch hrávali. Potom som sa dozvedel o Poker Clube Monte Carlo a tam to celé začalo. Celkovo hrám teda poker asi tri roky. V poslednom obodbí zažívaš veľmi úspešné obdobie, ako na to? ČIKO: Nemôžem prezradiť tajomstvo úspechu (úsmev). Riadim sa hlavne intuíciou a okrem toho vyhľadávam spoty, kde dostanem za svoje connectory zaplatené. Si lídrom všetkých turnajových rebričkov v Poker...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Osobnosti východu: Rozhovor s Miroslavom ‘ČIKOm’ Kravcom

Odoslaťod tomiG 05 Okt 2011 13:08

Oh uz dlho som tuzil spoznat hraca ktoreho najoblubenejsou startovacou kombinaciou je KT :crazy: ale ze bude medzi top hracmi z vychodu to ma nenapadlo berem to ako recesiu... :P
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod Rkc189 05 Okt 2011 14:12

To myslis vazne, alebo nerozumies slovu najoblubenejsi neznamena najlepsi. Oblubena startovna kombinacia je reprezentovana kartmi, ktore clovek z isteho dovodu rad hra, pretoze ma s nou dobre skusenosti. Preto maju aj profesionali oblubena karty T8 a podobne. Ale je mi jasne, ze tvoja su esa a preto sme o tebe uz tolko poculi.
Rkc189

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Odoslaťod tomiG 05 Okt 2011 16:23

Rkc189 napísal:To myslis vazne, alebo nerozumies slovu najoblubenejsi neznamena najlepsi. Oblubena startovna kombinacia je reprezentovana kartmi, ktore clovek z isteho dovodu rad hra, pretoze ma s nou dobre skusenosti. Preto maju aj profesionali oblubena karty T8 a podobne. Ale je mi jasne, ze tvoja su esa a preto sme o tebe uz tolko poculi.

si trosku mimo ale nevadi keby napisal ako pises t8 t9 alebo zrovna 45 nic nenamietam ale KT je ten najvacsi shit co mozes z dlhodobeho pohladu hrat mozno este A9 sa s tym hovnom da zrovnavat aj by som si celkom rad pozrel statistiku z 1mega hand na starse ako je to KT ziskove ale kedze pan preferuje live stat. neni ok proti vkusu ziaden disputat...bol to len moj postreh inak fakt pekne vysledky a nechcel som neako degradovat jeho herne schopnosti :gl: do dalsich bojov
tomiG

Odoslaťod TomMolivan 05 Okt 2011 16:41

tomiG napísal:
Rkc189 napísal:To myslis vazne, alebo nerozumies slovu najoblubenejsi neznamena najlepsi. Oblubena startovna kombinacia je reprezentovana kartmi, ktore clovek z isteho dovodu rad hra, pretoze ma s nou dobre skusenosti. Preto maju aj profesionali oblubena karty T8 a podobne. Ale je mi jasne, ze tvoja su esa a preto sme o tebe uz tolko poculi.

si trosku mimo ale nevadi keby napisal ako pises t8 t9 alebo zrovna 45 nic nenamietam ale KT je ten najvacsi shit co mozes z dlhodobeho pohladu hrat mozno este A9 sa s tym hovnom da zrovnavat aj by som si celkom rad pozrel statistiku z 1mega hand na starse ako je to KT ziskove ale kedze pan preferuje live stat. neni ok proti vkusu ziaden disputat...bol to len moj postreh inak fakt pekne vysledky a nechcel som neako degradovat jeho herne schopnosti :gl: do dalsich bojov

Heh... WHAT?

Obľúbená ruka je pre niekoho obľúbená predsa len a len preto, že sa k nej viaže nejaká, väčšinou víťažná historka - bola to posledná ruka turnaja, ktorý trafil, mal s ňou nejaký dobrý run etc. (viď. môj avatar ;) ). Nikto normálny si hádam nikdy nebude a nemôže myslieť, že XX je pre nejaký zázračný dôvod pre neho z dlhodobého hľadiska ziskovejšia, ako pre ostatných, a že sa s ňou kvôli tomu bude púšťať do za normálnych okolností stratových spotov.

Čiže je úplne, ale úplne jedno, či je tvoja obľúbená ruka 37o alebo AKs, na tvoju hru a výsledky to nemá žiaden vplyv a akákoľvek debata o "ziskovosti" danej ruky je preto úplne absurdná.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Okt 2011 16:48

TomMolivan napísal: Nikto normálny si hádam nikdy nebude a nemôže myslieť, že XX je pre nejaký zázračný dôvod pre neho z dlhodobého hľadiska ziskovejšia, ako pre ostatných, a že sa s ňou kvôli tomu bude púšťať do za normálnych okolností stratových spotov.

nooooo tak ti poviem, vela hracov sa za stolom tvari ako normalne ale nie je ziadna rarita pocut take reci ako "Q3 to je moja karta, s tym som este nikdy neprehral!" :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod TomMolivan 05 Okt 2011 16:50

DevilMayCry napísal:
TomMolivan napísal: Nikto normálny si hádam nikdy nebude a nemôže myslieť, že XX je pre nejaký zázračný dôvod pre neho z dlhodobého hľadiska ziskovejšia, ako pre ostatných, a že sa s ňou kvôli tomu bude púšťať do za normálnych okolností stratových spotov.

nooooo tak ti poviem, vela hracov sa za stolom tvari ako normalne ale nie je ziadna rarita pocut take reci ako "Q3 to je moja karta, s tym som este nikdy neprehral!" :D

hej, to je klasika a samozrejme to tiež počujem vždy, keď náhodou zakopnem o lokálny poker club, lenže čo sa pokru týka, tak close to busto VLT pros medzi "normálnych" hráčov/ľudí určite nepatria
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod tomiG 05 Okt 2011 19:58

tak asi som to ponal prilis subjektivne umna je KT najhorsia handa hram ju fakt v uplnom minime pripadou mam k nej averziu preto ma prekvapilo ked ju niekto uvedie ako oblubenu to je vsetko poprosim mier :D
tomiG

Odoslaťod slemo69 06 Okt 2011 01:19

Moja oblubena kombinacia je J4 :crazy:
Zaujimalo by ma ake mate vy oblubene karty ?
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod TomMolivan 06 Okt 2011 09:17

To by chcelo asi samostatnú tému, než to vypisovať tu.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!