Osobnosti východu: Rozhovor s najúsepšnejším slovenským hráč

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Osobnosti východu: Rozhovor s najúsepšnejším slovenským hráč

Odoslaťod admin 09 Nov 2011 22:43

Diskusia k článku: Osobnosti východu: Rozhovor s najúsepšnejším slovenským hráčom Jánom Bendíkom (2.časť)

V druhej časti rozhovoru pokračovala naša diskusia s Jánom Bendíkom o jeho úspechu na EPT v San Reme a nemohli sme obísť ani otázky o jeho plánoch do budúcnosti a veľa ďalšieho... Ako sa spätne pozeráte na vašu hru a cestu celým turnajom? Ján Bendík: Počas turnaja som zahral podľa môjho názoru veľmi veľa rúk podľa predstáv a so želaným výsledkom. Pravdupovediac sa mi počas prvých piatich dní hra tak darila, že neviem či vôbec niekedy predtým mi to tak išlo. Nedostal som dva kone proti esám, nedostal som postupku proti farbe a nazamotal som sa do hry, kde by som utŕžil podobnú prehru. Takmer devädesiat percent hier som vyhral bez showdownu. Myslím si, že keby niekto spoza mňa sledoval moje karty, tak by si určite pomyslel: „To je pán hráč, tá hra sa mi páči.“. Aj mne osobne sa moja hra páčila. Nebolo to však len o tom, že by som mal len dobré karty, ale darili sa mi aj bluffy. Jedným z tých podarenejších bluffov bola hra, kde sa mi podarilo s dvoma šestkami vybluffovať dve dámy. Túto hru by som aj rád rozviedol. Mal som dve šestky a na môj raise reagoval mladý Francúz, ktorý hral veľmi tight (AK si neraisoval), reraisol. Jeho reraise bol 55,000 a celkovo mal asi 500,000. Ja som sa pohral so žetónmi najprv som si pripravil žetóny na call, potom som prihodil ďalších 100,000 a nakoniec som ho po ďalšom zhruba 2. min. prepočítavaní doplatil. S tým, že som ho ocenil...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Osobnosti východu: Rozhovor s najúsepšnejším slovenským hráč

Odoslaťod eMPe3k 10 Nov 2011 01:50

odpovedou na poslednu otazku to zaklincoval
Obrázok používateľa
eMPe3k

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 6 krát/5 krát

Odoslaťod Komedia 10 Nov 2011 02:29

eMPe3k napísal:odpovedou na poslednu otazku to zaklincoval

čím ? Veď má v podstate pravdu...pre 95% hrajúcich ludí je poker gambling. Zvyšných 5% si to nemyslí a zarába na spomínaných 95%...
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 10 Nov 2011 02:50

v pohode...
Nemať divné teórie o bankroll managmente a o podobných veciach, pretože ak by som ho ja mal dodržiavať, tak dodnes nehrám turnaje EPT.
pre mna totalny suhlas...
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod slemo69 10 Nov 2011 03:30

BRM je podla mna dost podstatna vec, tak isto ako organizacia casu, osobnych finnancii, prace a vlastne vsetkeho... ale nechcem tu zasa rozbiehat diskusiu, takze sa k brm prosim nevyjadrujte v tejto teme :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod rastik 10 Nov 2011 07:20

cercerBTSSK napísal:v pohode...
Nemať divné teórie o bankroll managmente a o podobných veciach, pretože ak by som ho ja mal dodržiavať, tak dodnes nehrám turnaje EPT.
pre mna totalny suhlas...

Komedia napísal:
eMPe3k napísal:odpovedou na poslednu otazku to zaklincoval

čím ? Veď má v podstate pravdu...pre 95% hrajúcich ludí je poker gambling. Zvyšných 5% si to nemyslí a zarába na spomínaných 95%...

ked sa na to pozries komplexne, tak v obidvoch veciach ma pravdu... je to hazard, a vzhladom na popieranie existencie BRM patri aj on k tej 95% vacsine. Tieto nazory su podla mna spravne, vychadzajuce z reality.
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 10 Nov 2011 13:34

Obrázok
ha ha haha hahahahhhah ha

EPIC ON SO MANY LEVELS :DDDDD

Za tento príspevok od pLAYERsvk poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod nabokow 10 Nov 2011 14:27

Z tohto pohľadu je to podľa mňa hazard. Cash game športom teda určite nenazvem. Síce aj turnaj je hazard, no ohraničeným buy inom a preto turnaje považujem za niečo medzi športom a hazardom.

:lol2:
Prílohy
turnaje.jpg
turnaje.jpg (58.32 ) Zobrazená 3481 krát

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
eMPe3k
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod kubo251 10 Nov 2011 16:02

boze ja tak zo srdca prajem panovi Bendikovi aspon 100BI downswing kludne aj 200BI
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod matiapag 10 Nov 2011 17:20

Poldii, super clanok, velmi vecne otazky, Good Job! Ale jednu vec mi neda nespomenut... VYkanie v slovencine sa prejavuje aj na osobe aj na slovese, cize nie "vy ste nespravil" ale "vy ste nespravili" :) Inac je to samozrejme skvost zurnalistiky :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!