V druhej časti rozhovoru pokračovala naša diskusia s Jánom Bendíkom o jeho úspechu na EPT v San Reme a nemohli sme obísť ani otázky o jeho plánoch do budúcnosti a veľa ďalšieho... Ako sa spätne pozeráte na vašu hru a cestu celým turnajom? Ján Bendík: Počas turnaja som zahral podľa môjho názoru veľmi veľa rúk podľa predstáv a so želaným výsledkom. Pravdupovediac sa mi počas prvých piatich dní hra tak darila, že neviem či vôbec niekedy predtým mi to tak išlo. Nedostal som dva kone proti esám, nedostal som postupku proti farbe a nazamotal som sa do hry, kde by som utŕžil podobnú prehru. Takmer devädesiat percent hier som vyhral bez showdownu. Myslím si, že keby niekto spoza mňa sledoval moje karty, tak by si určite pomyslel: „To je pán hráč, tá hra sa mi páči.“. Aj mne osobne sa moja hra páčila. Nebolo to však len o tom, že by som mal len dobré karty, ale darili sa mi aj bluffy. Jedným z tých podarenejších bluffov bola hra, kde sa mi podarilo s dvoma šestkami vybluffovať dve dámy. Túto hru by som aj rád rozviedol. Mal som dve šestky a na môj raise reagoval mladý Francúz, ktorý hral veľmi tight (AK si neraisoval), reraisol. Jeho reraise bol 55,000 a celkovo mal asi 500,000. Ja som sa pohral so žetónmi najprv som si pripravil žetóny na call, potom som prihodil ďalších 100,000 a nakoniec som ho po ďalšom zhruba 2. min. prepočítavaní doplatil. S tým, že som ho ocenil...
Zobraziť celý článok