Prinášame vám exkluzívny rozhovor s jednou z výrazných postáv v slovensko-česko-rakúskej pokrovej komunite. Palo, známy na PokerPorta.sk pod nickom Palo1973 bol posledným vypadnutým Slovenským hráčom na tohtoročnom main evente WSOP.
Ahoj Palo, iba nedávno si sa vrátil z Las Vegas. Pred tým, ako sa dostaneme k turnajom nám prosím prezraď, ako na Teba pôsobí Las Vegas?
Nedá sa to nejako v skratke opísať, treba to proste zažiť. Okrem toho som tam bol len 7 dní, čo nestačí ani na pozretie si všetkých hotelov a iných atrakcií, ako napr. Grand Canyon, Downtown ci Stratosphere Tower, o rôznych shows ani nehovoriac. Okrem toho som skoro celé 3 dni hral Main Event, takže to bolo v neposlednej rade aj vďaka únavnej ceste a časovému posunu fyzicky a aj psychicky dosť náročné.
Bol si v USA sám, prípadne s manželkou, či kamarátmi?
Do Vegas som samozrejme zobral aj manželku. Okrem toho, keďže som vyhral aj druhý balíček som druhú izbu daroval dvom kamarátom zo Slovenska. To bol ale len výlet, ktorý zahrňoval vreckové asi $1,200 a 7 nocí v tom istom hoteli.
Aký si tam mal najzaujímavejší zážitok? Stalo sa počas Tvoje návštevy mekky pokru niečo kuriózne, či vtipné?
Kuriózne bolo, že počas dňa 1 som bol so svojimi takmer 40 rokmi pri stole skoro najmladší. Ešte kurióznejšie však bolo, že som dva krát 5bet blafbetol...
Zobraziť celý článok