Phil Galfond alias OMGClayAiken

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Phil Galfond alias OMGClayAiken

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Phil Galfond alias OMGClayAiken

Tento 23-ročný americký, internetový fenomén je jedným z radu mladých High Stakes Online Cash Game hráčov, ktorý sa raketovo rýchlo vypracovali až k najvyšším limitom. Phil Galfond začal budovať svoj bankroll najprv hrou 10$ Sng turnajov, potom prečítal knihu od Davida Sklanskeho: Hold\'em Poker for Advanced Players a začal hrávať Cash Game 5/10$. V krátkom čase sa vypracoval až po 50/100$ limity, kde následne prehral v priebehu pár dní celý svoj bankroll. Potom sa dal \"dokopy\" s hráčom menom \"The Ballas\" a od tej doby hráva pravidelne tie najvyššie limity. Phil je stále členom \"Ship it, Holla\'-Crew, teamu mladých Američanov, do ktorého patria aj Tom \"durrr\" Dwan a David \"raptor\" Benefield. Galfond tvrdí, že to bol práve Dwan, ktorý mu najviac pomohol v jeho pokrovom napredovaní.Okrem toho, že je jedným z najúspešnejších internetových hráčov na svete, je aj jedným z mála online hráčov, ktorí dostali pozvanie do známej relácie High Stakes Poker. Počas svojho krátkeho pôsobenia kritizoval nielen to, že ho ako online hráča vôbec nerešpektujú, ale aj celkovo nízku úroveň hry. Na jednom zo známych pokrových fór napísal: \"Práve som sa chystal do postele, keď mi tvorcovia programu zavolali, že traja TV-profíci sa rozhodli, že predsa len chcú hrať aj v nasledujúcom dni a oznámili mi, že hrať nebudem. Ako dôvody uviedli, že sa do televízie nehodím, že hrám...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Phil Galfond alias OMGClayAiken

Odoslaťod Komedia 12 Feb 2009 19:00

"Potom by snáď celá Amerika videla, kto je naozaj najlepší" to hovorí za všetko...Že to je 23 rocny debilko z ameriky a v HSP ani nevedel čo sa s ním deje :wall:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Feb 2009 19:06

V HSP nevedel, co sa s nim deje? Trosku si mimo. Daj si tu pracu a precitaj si k tomu blizsie info aj z jeho strany. Pri tom stole nad nim nemal urcite nikto edge.

http://www.bankrollboost.com/poker_blog ... kes-poker/
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 12 Feb 2009 20:43

Komedia napísal:"Potom by snáď celá Amerika videla, kto je naozaj najlepší" to hovorí za všetko...Že to je 23 rocny debilko z ameriky a v HSP ani nevedel čo sa s ním deje :wall:

lol asi nevies co sa deje
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Komedia 13 Feb 2009 00:31

zdal sa mi tam dost divny a urcite nie taky v pohode ako zvysok stola...nemusim byt mimo koli tomu ze si myslim ze mu sebadovera slaha na mozog
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Feb 2009 05:10

No ktory online high stakes pro znamy svojou super loose aggressive hrou by nebol divny, ked musi hrat tight kvoli stacku, super loose hre na stole a planu na dalsie dni a clovek ako Hellmuth mu do tvare povie, ze je nit :lol2: . No sebadovery ma dost, lenze opodstatnene, tak ako zvysok ich holla balla zoskupenia (durrrr, raptor). Si zober, kolko sebadovery ma Hellmuth a aj par inych toho stola v cash game a pritom Galfond je neporovnatelne lepsi. On vie svoj cash game skill velmi jednoducho preukazat profitom a kazdodennymi vojnami s Iveym, Antoniusom a dalsou CG spickou :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 13 Feb 2009 07:52

Komedia napísal:"Potom by snáď celá Amerika videla, kto je naozaj najlepší" to hovorí za všetko...Že to je 23 rocny debilko z ameriky a v HSP ani nevedel čo sa s ním deje :wall:

galfond je uplny top player, live hraje len pre zabavu a aby sa stretol so znamymi.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Feb 2009 08:26

buschle napísal:live hraje len pre zabavu a aby sa stretol so znamymi.

no v high stakes to asi nebolo kvoli znamym .. jemu sa pacili tie kopy prachov a hromada fishiek, IMO :lol2:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 13 Feb 2009 11:38

-inak ani ja takychto prilis sebavedomych 20tnikov,ktori si myslia,ze im patri svet nemusim,avsak tu mu davam zapravdu,ze urcite musel byt nastvany,ked tvorcovia uprednostnia radsej hraca ako Mike Matusow,lebo vela kecia alebo Sammyho Farhu,pretoze jeho VPIP sa blizi ku 100 %
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 13 Feb 2009 12:21

ja som s nim videl a pocul zopar interviews a myslim ze je to jeden z najskormnejsich highstakes hracov a rozhodne jeden z najlepsich

okrem toho pise super clanky a je vidiet ze ma hoooooooooooodne v hlave
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!