Phil Hellmuth: „Keby fungovalo moje White Magic vždy perfektne, mal by som o 8 náramkov viac.“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Phil Hellmuth: „Keby fungovalo moje White Magic vždy perfektne, mal by som o 8 náramkov viac.“

Odoslaťod admin 16 Júl 2016 09:00

Diskusia k článku: Phil Hellmuth: „Keby fungovalo moje White Magic vždy perfektne, mal by som o 8 náramkov viac.“

WSOP 1989 Main Event šampión a 14-násobný držiteľ zlatých WSOP náramkov, Phil Hellmuth, bol očividne veľmi frustrovaný počas celého Day 3 WSOP 2016 Main Eventu, keď musel operovať so shortstackom a hráči pri stole mu nedali vydýchnuť ani na chvíľu.

„Je veľmi náročné prehrať všetky poty, ktoré som prehral a sedieť tu ďalej, bojovať, bojovať a bojovať, hrať ako nikto iný nehrá,“ posťažoval sa Phil Hellmuth zahraničným médiám počas druhej prestávky Day 3, keď sa jeho stack zmenšil na 50,000 pri blindoch 1,500/3,000.

„Keby bol poker férový, potom by som bol možno oveľa menej frustrovaný, ale chcem naozaj, aby bol fér?“

„Nikdy som nedostal toľko all-inov, 3-betov a 4-betov ako za posledných 8 hodín, než pravdepodobne kedykoľvek v mojom živote. Je to neuveriteľné. Buď ma všetci perfektne čítajú alebo bolo moje načasovanie zlé. Je to mimoriadne frustrujúce, keď musíte sedieť a prežívať to na Main Evente. Dokonca aj v poslednej hande pred týmto rozhovorom mi niekto poslal plnú. Človek so 14-timi náramkami by sa naozaj nemal sťažovať, že poker nie je fér. Je to len proste frustrujúce.“

V skutočnosti to bolo pre Hellmutha až natoľko frustrujúce, že v jednom momente od nervov hodil svoj mobil cez celú sálu.

„Hodil som svoj iPhone cez celú miestnosť. Jednalo sa o jeden veľmi frustrujúci spot...

Celý článok => Phil Hellmuth: „Keby fungovalo moje White Magic vždy perfektne, mal by som o 8 náramkov viac.“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!