Phil Ivey si požičal od Full Tiltu viac ako $10,000,000!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Phil Ivey si požičal od Full Tiltu viac ako $10,000,000!

Odoslaťod tomiG 31 Júl 2011 23:02

tucniak napísal:waaau kosice..!!!! epic

mi to tak pride :D Tu Kesice a ty poznas SNE z svk hracov co to nagrindil na nl25 az 100?
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod tucniak 31 Júl 2011 23:17

a ty si nieco take definoval vo svojom prvom poste na ktory tuke reagoval zaco si ho frajersky zhodil??:) si sa pytal na ssne,bodka
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod tomiG 31 Júl 2011 23:21

tomiG napísal:
magorko napísal:
nolimit10000 napísal:neboj mam vsetko precitane precital som tri skvele poker knihy jedna aj doyla brunsona ale ja to vidim tak povecte my zivi sa zvas niekto touto hrou ?

hej ja sa pokerom zivim :)

tak si tu asi jediny :D ale nie ja len tak inak drzim palce magorko a hlavne k tomu odvaznemu planu ziskat SNE status asi budes 1. svk hracom ktoremu sa to podari fakt uprimne ti drzim palce ;)

tucniak tu je ten post z ktoreho tuke vystrihol tu pasaz podla teba tam magorkovi nezelam aby ziskal SNE status s popisom ze by bol asi 1.? PRECO TREBA TAKYTO POST OSRAT NEAKYM SOMAROM A ESTE AJ OD MODERATORA???
tomiG

Odoslaťod mino_o 31 Júl 2011 23:24

tak na stakes nl25-100 je to skoro nerealne dat SNE. Cisto na NL100 to par ludi tusim dalo, ale je to fakt velmi obtiazne a realne grinditelne na ps.com od nl200+
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod tomiG 31 Júl 2011 23:28

mimo a dal to niekto aj na tej nl100 z svkhracov?ako myslim tu otazku fakt imformativne...dik za odpoved
tomiG

Odoslaťod w4444x 01 Aug 2011 00:05

tomiG napísal:mimo a dal to niekto aj na tej nl100 z svkhracov?ako myslim tu otazku fakt imformativne...dik za odpoved

SunDancerSvk asi v 2007 alebo 2008 ak si dobre pamatam a dal to na FL 2/4 3/6

Za tento príspevok od w4444x poďakovali :
tomiG
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod 1isildur1 01 Aug 2011 00:32

janobendik suhlasim s tebou. kto hovori ze poker nieje on stasti nevie ho hrat..uplne beznyu clovek ktory bud nevie absolutne hrat poker alebo vie dajme tomu uplne zakladne pravidla a aj to len okrajovo si vacsina takychto ludi skutocne myslia ze poker je len o skille..myslim si ze je to hlavne tym ako poker prezentuju vo filmoch reklamach, mediach atd...vacsina filmov o pokri je otom istom..ako nejaky hrac vedel priam nadpozemsky citat protihracov..sedel pri stole vedla neho si protihrac prd..ol a on hned vedel ze to znamena ze ma esa :DDDDD to je nadnesene ale je to tak..a aky bol ten hrac dobry a snival o nejakom turnaji a ten nakoniec vyhral . filmy ako maverick, stastie v hre, hraci atd presne takto lajckej verejnosti predostruju poker..v ziadnom pokrovom filme sa nestane ze ide hrat tento nadpozemsky hrac nejaky turnaj a v prvej hande dostane AA do KK all inn preflop..na boarde K a je v pi..i...vo vsetkych tychto filmoch sa neskutocne precenuje neviem teraz jak sa to vola ale proste jak sa tvaris a jak sa tvaria protihraci..napr. vo filme hraci matt damon hral proti nejakym pravnikom a piatim uplne presne uhadol karty jake maju na zaklade toho jak sa tvarili...toto je nemozne jednoducho...dalej reklamy- to si myslim ze zato mozu hlavne majitelia pokrovych herni ci uz online alebo live aby ludi presvedcili ludi otom ze poker je len o schopnostiach ze poker nieje hazard ako ruleta, automaty, kocky atd..co naozaj nieje ale oni lajckej verejnosti predostruju ze poker je len a len o schopnostiach..takze tak podla mna..poker je samozrejme s kratkodobeho hladiska strasne o stasti...ale zase neviem preco ty az tak strasne kritizujes online poker..akonahle niekto odohra desiatky tisic ruk online alebo snad stovky tisic tam sa uz vazne faktor stastia uplne vymazava..preto ludia co sa zivoa pokrom musia odohrat obrovske mnozstva ruk aby vymazali faktor stastia- online co sa zivia pokrom myslim..takze to je moj nazor no..poker skratka treba hrat hrat hrat a este sto krat vela hrat, ak sa chces zlepsovat, mozes precitat miliony knih nepomoze ti to ked vela nehras nezbieras skusenosti..neexistuje hrac ktory by okamzite vedel hrat genialne poker- mozno snad DURRRRR to je vazne genius podla mna....aj isildur hovoril ze pred tym ako zacal hrat online hral uz niekolko rokov s kamaratmi a bratom hodiny denne..
takze
1isildur1

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 01 Aug 2011 00:32

neviem ci si fakt idiot,kazdopadne som poukazoval na to ze si tam nepisak nic o limitoch,este si si to aj fajn zacitoval.tak klud kovboj
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod tomiG 01 Aug 2011 00:42

tucniak napísal:neviem ci si fakt idiot,kazdopadne som poukazoval na to ze si tam nepisak nic o limitoch,este si si to aj fajn zacitoval.tak klud kovboj

pisal som to konkretnemu cloveku ktory tie limity hrava resp. tam na nl100 chce postupit a dosiahnut SNE tak ked to pisem konkretnemu cloveku tak snad nemusim este vypisovaz aj limity ktore hra :crazy: a este mi mozes povedat preco tak z oblubou pouzivate osocovanie tipu idiot voci mojej osobe?
tomiG

Odoslaťod dzejkej 01 Aug 2011 01:50

Please, klud. Nevidim dovod, aby sa diskusia uberala takymto utocnym smerom. Nechceme zacat riesit pripadne flamewars ...
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!