Phil `OMGClayAiken` Galfond pokoril $10,000,000 hranicu na F

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Phil `OMGClayAiken` Galfond pokoril $10,000,000 hranicu na F

Odoslaťod admin 20 Apr 2013 07:13

Diskusia k článku: Phil `OMGClayAiken` Galfond pokoril $10,000,000 hranicu na Full Tilte vďaka $800,000 session!

Americký pokrový profesionál z Marylandu dosiahol magickú $10 miliónovú hranicu profitu v herni Full Tilt Poker vo svojej pokrovej kariére, keď dominoval začiatkom víkendu v bláznivej akcii na PLO, FLO8, NLHE a 2-7 TD. Online boli veľké mená pokrového sveta, ktoré sa museli pokloniť pred umením jedného z najuznávanejších hráčov vôbec.

Nosebleed stoly boli v permanencii prakticky počas celého dňa, pričom hneď niekoľko borcov odohralo viac ako 12-hodinové session. Najziskovejším hráčom sa stal s prehľadom Phil "OMGClayAiken" Galfond, ktorý svoje konto navýšil o vynikajúcich $796,000! Od roku 2007, kedy začali byť high stakes hry sledované, sa stal Galfond oficiálne tretím hráčom, ktorému sa podarilo pokoriť magickú $10 miliónovú métu, pričom to pred ním dokázali iba Phil Ivey a Patrik Antonius.

Galfondovi v tejto session dopriala variance najmä v limit hrách, z ktorých prišla väčšina jeho zisku. Úradoval na $1500/$3000 2-7 Triple Draw a $2000/$4000 Omaha Hi-Lo. Na FLO8 jeho obeťami Alexander “PostflopAction” Kostritsyn, Patrik „FinndaGrind“ Antonius a Kyle „KPR16“ Ray. Na 2-7 TD to boli pre zmenu Viktor „Isildur1“ Blom a „samrostan“, ktorí sa zložili na Galfondovu úžasnú session.

Blom prehral v týchto hrách až štvrť milióna dolárov a celkovo sa jeho straty za deň vyšplhali na...

Celý článok => Phil `OMGClayAiken` Galfond pokoril $10,000,000 hranicu na Full Tilte vďaka $800,000 session!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Phil `OMGClayAiken` Galfond pokoril $10,000,000 hranicu na F

Odoslaťod HaPpY LuMpY 20 Apr 2013 08:44

10M za 6 rokov...pekne pekne....mozno, ze aj daky ten RB mal...fuuuha....no celkom zaujimavy priebeh grafu ma. Najprv rok skoro nic, potom jeden rok viac ako 8,5M a posledne 4 roky nieco viac cez 1M...Ako ja nepochybujem o ich kvalitach samozrejme, su to makaci kazdy jeden z nich. Len mi tak sem tam preblesne hlavou myslienka, ked napriklad taky graf vidim, ci su ozaj tak brutalne na tom s hrou, ked zo 6 rokov, 5 rokov zarobi necele 2M (samozrejme to nie je malo, ale myslism si, ze pre nich to je nic, kedze sa o nich pise skoro ako o bohoch a ich vydavky na vsetko mozne su isto vyssie + velka vacsina z nich isto gambluje :) ) a potom zrazu v jednom roku spravi profit 8M a uz sa o nom asi vsade pise....Napriklad taky Gus Hansen, ten tusim ani z lietadla nevidel zisk na FullTilte a odkedy tam hrava, tak je neustale pod nulou uz niekolko dlhych rokov....Ok, ja nechcem byt hejter a mozno prave teraz tak vyzeram, ja sa skor len pozastavujem nad tym celym, nic viac...Budem moc rad, ak mi niekto napise a kludne vysvetli ako to je, aspon v tom budem mat jasnejsie a mozno ani to mi nepomoze a budem si nadalej mysliet to svoje 8-)

A co napriklad Dangovci?...hravaju este vobec, alebo ako to je s nimi a aky graf maju?...Videl som ten dokument o online hracoch (The Kids game) a tam vraveli, kolko vela dokazali prehrat za jednu noc ci session a hovorili tam vysoke cisla, tak predpokladam, ze aj tamti hraci su dobre nabaleni.
HaPpY LuMpY

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 62 krát/3 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Apr 2013 09:04

Phil na PS (keď bol FTP down)
rbt1rr5rr.jpg
rbt1rr5rr.jpg (30.58 ) Zobrazená 1963 krát

Každopádne, ak nemáš problém s angličtinou, tak si prečítaj Galfondovu well. Dá ti to viac ako hociaké training vid alebo strategické články + keď to dokončíš, tak budeš vedieť, prečo je Galfond final boss, ktorého uznáva prakticky každý high stakes hráč na svete.
http://forumserver.twoplustwo.com/19/high-stakes-pl-nl/well-jman28-revisisted-88525/

Poprípade jeho blog: http://www.philgalfond.com

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Apr 2013 09:12

Tu máš ešte Dangovcov:
brb14ttt.jpg
brb14ttt.jpg (30.66 ) Zobrazená 1960 krát

z78zzdv.jpg
z78zzdv.jpg (31.3 ) Zobrazená 1990 krát
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod 3flash3 20 Apr 2013 09:29

Čo sa týka Philovho grafu, treba sa uvedomiť, že v rokoch predtým bolo v pokrovom svete ešte veľa peňazí, veľa high stakes akcie, veľa fish, veľa ľudí dostávalo neskutočné cash z FTP, takže nosebleed hry boli na dennom poriadku a dalo sa veľa vyhrať (viď +8 mil). Potom prišiel Black Friday, kolaps FTP, bankrolly hráčov z USA stále uväznené na FTP a aj preto je akcia teraz taká slabá ako je. Keby nebolo Isildura, durrrra a Hansena, tak viac-menej momentálne ani nehrá. Už ani nehovorím o tom, že je ťažké nájsť akciu na nosebleeds pre Galfonda, keď ťa ľudia po čase začnú brať ako jedného z najlepších NLHE a PLO hráčov online pokru všetkých čias.
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod HaPpY LuMpY 20 Apr 2013 10:51

No pekne, dakujem ti moc za tieto vsetky veci co si sem dal....Nieco podobne som potreboval vidiet, ci precitat si...Ako ja ho uznavam, to ej jasne, len mi to bolo trochu take cudne vsetko hento...Asi som mal inu a zlu predstavu o tom, ako by mal vyzerat graf ozaj pro hraca, napriklad ako vyzera graf urindangera. To ze tam ma hluche obdobie je sposobene asi tym, ze tusim to prestali obaja bratia hrat na dlhsie obdobie. Tak dik este raz flash.
HaPpY LuMpY

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 62 krát/3 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!