Ani tento týždeň nechýbala v Golden Vegas séria PokerPortal Bounty freezeout. Po strede a piatku sme sa pri stoloch opäť zišli pri bounty turnaji a hlavným aktérom sa tentokrát stal Pavel "Palo1973" Chalupka, ktorého určite z naše stránky poznáte. Pavel sa držal statočne, no k víťazstvu to nedotiahol. Ako sa mu vodilo a kto sa stal "králom" tejto soboty sa dozviete v reporte.
Turnaj s buy-inom €25 a garanciou €2,000 prilákal do Golden Vegas kopec známich tvárí, no hlavnou hviezdou večera sa stal Pavel Chalupka. Za jeho vyradenie bolo vypísané bounty v hodnote €100 a tak bolo na čo poľovať. Ale najprv sa ešte vrátim k minulému týždňu, kedy nebol z tohto turnaja report, kvôli mojej chorobe.
Buy-in do turnaja bol vtedy zaplatený 96 krát a garanciu sa teda podarilo pokoriť. Bounty hráčkou z PokerPortalu som bola ja a tiež šlo o €100 odmenu. Tú získala za moje vyradenie Naty Godany, ktorá ma nielenže vyradila na 3 outy, ale nakoniec celý turnaj vyhrala. Prikladám aj foto.
Dnes sa bounty hráčovi darilo o poznanie lepšie. Pavel hrá väčšinou síce online a s bratislavským pokrom moc skúseností nemá, no s novou situáciou sa vysporiadal veľmi dobre. Pri 20-minútových leveloch a 20,000-covom stacku...
Celý článok => PokerPortal Series Bounty Freezeout s Pavlom `Palo1973` Chalupkom