w4444x napísal:haha urcite nie sa tam blaznil jak male decko a nebyt trosku stastia co mal tak je out niekde v dave porazenych ale bohvie mozno mal len hot run a mal stale ruky jak ma tam furt squeezoval a 3betoval
tak to co sme ti s loseom robili to bolo az nepekne. Ty si mal mozno najhoriu poziciu aku si len mohol mat , dvoch spewtardov za sebou.
Live poker ma inak svoje caro , obcas sa tu vidia ruky zahrane stylom co neuvidite ani na 1usd SNG.
"Zuvajuci Pan" otvoril a trafil 2 pary naflope , druhy "Zle hrajuci Pan" callol skoro potbet s gutshotom.
Na turne "Zuvajuci Pan" isiel zase potbet a "Zle hrajuci Pan" ho reraisol Allin s jeho gutshotom s tym, ze "Zuvajuci Pan" mal asi tak 20% potu na call :
River nic nezmenil a "Zle hrajuci Pan" pan sa porucal.
"Zuvajuci Pan" sa stal chipleaderom , ale aj tak postupne stylom limp/call check/call check/fold a podobne postupne prisiel o cely stack z ktoreho najvaciu cast si rozdelili w4444x a lose.
Prvy den ked som mal este dostatok chipov som musel riesit problemy s Loseom , ktory sa dostal k slusnejsiemu stacku okolo 2x avg a zacal brutalne agresivne kradnut vsade vsetkym vsetko.
Niekde sa rozpadol stol a prisadol si k nam Pan ktory si tam rozostavil svoje kominky zetonov z poza ktorych ho bolo sotva vidiet, takze bol v momente chipleaderom.
A hned prva hra
Blindy 150/300
Lose otvoril UTG na 1K ja som ho na MP 3betol na 3K s QTo, hovorim si ostatni mi daju respekt kedze reraisujem UTGera a proti nemu sa mi to bude hrat dobre postflop.
SB call ,BB call.
FLOP A 4 T rainbow
SB check , BB donkuje 7K ,ja zahadzujem, SB rozmysla rozmysla nakoniec zahadzuje s tym ze hovori ze mal TPLK, naco BB ukazuje A a neskor v debate po hre mu small blind hovori ze zahodil A3 a on mu povedal ze dobry fold, pretoze mal A8 a SB sa tesi aky spravil hero fold na flope.
WTF?....Ti dvaja si to hrali ako Blind war a na mna uplna srali ako by som tam ani nebol
Pri stole sme mali este jednu pani ,ktora na vsetko nadavala. Posobila ako Stamgast daneho kasina, takze ju asi dost hnevalo ked sme ju my zaciatocnici oberali o chipy. Ja som hral asi 10lvlov shorstacka 8-15BB ,takze som pomerne dost casto chodil ALLIN.
V case ked som bol na tom pomerne asi najhorsie 8BB a pushol som z BTN s K9o sa ma "vulgarna pani" spytala .
"Ty nevies nic ine len ALLIN" ?
Pozrel som sa nechapavo na nu. Posobila dost nahnevane a foldla.
Asi o 10 minut som pochopil jej otazku v hre ked jej ostavalo asi 10BB a limpla na UTG T4s, nejakym zazrakom sa stalo , ze jej to tam nikto neposlal PF a na flope T 2 5 zahlasila allin. Bigblind zahodil a on otocila svoje karty, aby ukazala, ze naozaj "mala" ruku.