Pokrové povery – Intuícia

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Pokrové povery – Intuícia

Odoslaťod admin 30 Jan 2012 13:20

Diskusia k článku: Pokrové povery – Intuícia

Prečo sú niektorí pokroví hráči úspešnejší ako ostatní? Stojí za ich veľkými ziskami a úspechmi schopnosť za každých okolností sa správne rozhodovať, alebo vedia niečo, čo my nie ... ?! Určite sa aj vám pri hre stalo, že ste sa dostali do situácie, kedy vášmu súperovi hrala na riveri iba jedna konkrétna karta a vy ste si pomysleli. „Tak a teraz mu to tam príde“. A čo sa nesatalo. Otočila sa presne tá karta, na ktorú ste mysleli. Je naozaj zaujímavé, ako samotnú hru dokážu ovplyvniť vaše emócie a sila ľudskej mysle. Dalo by sa dokonca povedať, že negatívne myšlienky pri samotnej hre sú váš najväčší nepriateľ. „Ono mu to tam príde!“ „Ten softvér je nastavený proti mne!“ „Uvidíš, že keď to dorovnám vypadnem!“ Čo je však na tom najhoršie, na diskusných fórach, sociálnych sieťach, blogoch sú reakcie väčšinou práve tých hráčov, ktorí v pokri nikdy nič nedosiahli a ich skúsenosti s hrou sú skoro vždy negatívne. Práve tu vznikajú pokrové povery.
Online herne majú softvér nastavený proti konkrétnym tipom hráčov. Herňa si ma pamätá a zajtra mi to čo som dnes vyhral zoberie na bad-beatoch.V neskorej fáze turnaja online herne rozdeľujú karty podľa počtu žetónov.Musím sa priznať, že aj ja som sa v určitej fáze mojej „pokrovej kariéry“ utápal v podobných myšlienkach a nevedel som pochopiť, že problém nie je v herni, dealerovi, či...

Zobraziť celý článok

Za tento príspevok od admin poďakovali :
Hendo999
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!