Predstavujeme Bluff Poker Club Žilina: Kto tam bol, určite s

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Predstavujeme Bluff Poker Club Žilina: Kto tam bol, určite s

Odoslaťod admin 21 Mar 2012 21:10

Diskusia k článku: Predstavujeme Bluff Poker Club Žilina: Kto tam bol, určite sa vráti....

Všetci milovníci pokru na Hornom Považí pozor! To, čo tak strašne chýbalo všetkým pokrovým hráčom zo Žiliny a okolia je konečne tu. Bluff Poker Club Žilina prináša do Žilinského regiónu pokrový luxus, ktorý spĺňa tie najvyššie pokrové nároky. Okrem toho je tu k dispozícii skvelá a častá cash game. Naviac, už túto sobotu sa v Bluff Poker Clube odohrá turnaj s garanciou €3,000.

Bluff Poker Club vznikol v júni 2009. Prevádzkovaný bol spočiatku v Žilinskom Kazačku, neskôr bol presťahovaný do nových priestorov herne Bluff, ktorá sa nachádza v obchodnom centre Crystal Palace v bezprostrednej blízkosti Auparku. To sa udialo na prelome rokov 2011/2012. Prvý turnaj v nových luxusných priestoroch sa hral 3.2.2012 a od vtedy sa prakticky každodenne v Bluffe organizujú turnaje s krásnymi garanciami. Na svoje si môžu prísť hráči rôznych pokrových skupín. Pre začínajúcich hráčov sú pripravené turnaje s nižším buy-inom a raz do týždňa dokonca môžu hrať o garantovaný prizepool €500, ale skoro vždy je to okolo €1,000. Pre ostatných je naplánované veľké množstvo freezoutov, rebuy turnajov a samozrejme aj cash game stoly, kde môžu pri pokri relaxovať a naberať nové hráčke skúsenosti.

Bluff Poker Club Žilina je plne klimatizovaný pokrový klub a počas turnajov je zakázané fajčiť, čo je oproti iným klubom na Slovensku veľmi pozitívny krok. Bluff Poker...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Predstavujeme Bluff Poker Club Žilina: Kto tam bol, určite s

Odoslaťod fekalm 21 Mar 2012 23:27

oplati sa prist pozriet..
a ten hot personal :srdce:

Za tento príspevok od fekalm poďakovali :
aNdr3Jo
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 17 Apr 2012 17:28

no tak idem na Vas dnes vecer kuknut, kedze tu dnes pocas sluzobky v ZA nocujem... :D
vie niekto kto je tam "ujo veduci " ? niektory z navstevnikov PP ?
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod fekalm 17 Apr 2012 18:57

dufam,ze za zatial paci:)
fekalm

Odoslaťod cercerBTSSK 18 Apr 2012 11:56

no, nech nie som mrmlak...hodim svoj nazor

som bol fcera na FO s renntry, velmi fajn..
ak teda mozem porovnat, bol som pred 2,5 rokmi v kazacku...

po par agresivnych hrach, ako inac, .. som si si sadol s na cash a myslim, ze sa tam rozprudilo na uroven celkom slusnu, 4-5 miestnu kedy tedy xxxxx EUR, co nebyva zvykom.. asi v ZA, myslim :D
Hlavne sme zistili ze su tam fakt fajn hraci...lepsi ako ja, no vsak mozno budeme o nich pocut :D
to je taky klasicky huhuhu system, kde sa dozvieme o sebe aspon cosi... :D
co je podstatne, ze klub je velmi fajn... fakt velmi prijemni ludia a a to je zaruka kvality...VEEEEELMI
prijemna obsluha
:D
baby ak to citate , tak to je pre vAs, hlavne si to udrzte ,..... :poklona:

Miso - GL a drzte sa

Za tento príspevok od cercerBTSSK poďakovali :
aNdr3Jo
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod fekalm 18 Apr 2012 12:07

diky za pochvalu..
a co sa tyka personalu... ten je TOP:)
fekalm

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!