[Zobraziť celý článok]
Preflop play - hra pred flopom
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Preflop play - hra pred flopom
Diskusia k článku: Preflop play - hra pred flopom
[Zobraziť celý článok]
Nasledujúci článok vám prinesie základy hry pred flopom (pf). Jeho obsahom budú ruky ktoré by ste mali hrať, z ktorých pozícií a ako by ste ich mali hrať. V článku nájdete aj prehľadnú tabuľku, ktorá vám v začiatkoch pomôže sa v situácii pf ľahšie orientovať.Veľmi dôležité na začiatku každej rozdanej partie je všimnúť si vašu pozíciu pri stole, ktorú veľmi ľahko určíte vzhľadom k hráčovi sediaceho na pozícii dealera označovaného D (dealer) alebo aj BTN (button). Poznáme 4 druhy rôznych pozícií pri stole:- 2 neskoré pozície, late positions ( D, CO – cut off )- 3 stredné pozície, middle positions ( MP1, MP2, MP3 )- 3 skoré pozície, early positions, (UTG – under the gun, UTG+1, UTG+2)- 2 pozície na blindoch, blind positions ( BB – big blind, SB – small blind )
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
hehehe
dakujem sa dalsie rady do zivota co sa tyka pokru hadam nam to pomoze a zlepsi nasu hru ale potom ako bude zarabat vy ked z nas sa stanu profici :D :D
PS. ja na tieto zakladne pravidal moc nie som ja som si nasiel vlastny styl celkom sa mi s nim dari a povedz me si uprimne su dni ked tie kombinacie co ste tam pisali mi nepridu za 4h hrania :D :D
gg a tesim sa na dalsie rady do zivota aby som na rok v BA vyhral :D
PS. ja na tieto zakladne pravidal moc nie som ja som si nasiel vlastny styl celkom sa mi s nim dari a povedz me si uprimne su dni ked tie kombinacie co ste tam pisali mi nepridu za 4h hrania :D :D
gg a tesim sa na dalsie rady do zivota aby som na rok v BA vyhral :D
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: hehehe
..clanky su urcene pre zaciatocnikov, ide v nich o odstranenie chyb v ich hre, ziskat zaklady a spravne navyky pre vytvorenie a formovanie vlastneho herneho stylu.
To ze Ti za 4 hodiny hrania nepride ziadna z hratelnych kombinacii nie je ziadnou tragediou, pretoze ide o desiatky tisic ruk, ktore musis odohrat, co sa Ti v jednej session nepodari. Tak isto nabuduce zazijes session, v ktorej Ti bude chodit take mnozstvo dobrych ruk, ze Tvojich superov z toho rozboli hlava ;)
To ze Ti za 4 hodiny hrania nepride ziadna z hratelnych kombinacii nie je ziadnou tragediou, pretoze ide o desiatky tisic ruk, ktore musis odohrat, co sa Ti v jednej session nepodari. Tak isto nabuduce zazijes session, v ktorej Ti bude chodit take mnozstvo dobrych ruk, ze Tvojich superov z toho rozboli hlava ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: a kešo
..my, co sme uceny z neba nespadli tak ako Ty to musime vziat od zakladov :) ..Ty Igor Celofán
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.